Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oau! Ce schimbare! Cristina Spatar s-a tuns scurt! "Când toată lumea vrea extensii"

Publicat:

si-a facut o schimbare incredibila de look. Artista a trecut prin multe in ultima timp, iar atunci cand o femeie, in general, are nevoie de ceva nou in viata ei tinde sa inceapa cu look-ul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile cu Anca Țurcașiu care au luat pe toata lumea prin surprindere. „Cum aș putea sa nu fiu decat cea mai fericita in brațele lui”

14:01, 19.05.2024 - Anca Țurcașiu, in varsta de 54 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat imagini cu cel de-al doilea barbat important din viața ei, dupa fiul acesteia, care este deja casatorit și are un copil. Artista a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare.Anca Țurcașiu…

Mihaela Borcea se reinventeaza la 54 de ani. Noua și provocatoarea schimbare dupa ce a cunoscut iubirea din nou: “Toata lumea va vedea” EXCLUSIV

19:00, 24.04.2024 - La 54 de ani, Mihaela Borcea a luat o decizie majora pentru viața sa personala. Va lasa munca pe planul secundar, dupa ce ani la randul a fost „extrem, extrem de activa și prezenta in afacerile sale”. La care s-a adaugat mereu și ipostaza de mama, la care ține foarte mult, Mihaela fiind unul dintre…

Scurt ghid de bune maniere pentru folosirea smartphone-ului

11:25, 27.03.2024 - Lumea s-a schimbat și odata cu ea obiceiurile noastre de zi cu zi. Deși, de cele mai multe ori, folosim smartphone-ul atunci cand suntem singuri, in momentele de socializare poate fi dificil sa ne desprindem de obiceiul de a ne citi notificarile sau de a savura conținutul care ne captiveaza.

SCHIMBARE IN FOTBAL Kylian Mbappe vrea sa plece de la PSG

14:05, 15.03.2024 - Dupa cinci sezoane petrecute la campioana din Ligue 1, Kylian Mbappe a decis sa plece de la PSG, .... The post SCHIMBARE IN FOTBAL Kylian Mbappe vrea sa plece de la PSG first appeared on Informatia Zilei .

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Totul despre play-off: programul, clasamentul dupa injumatațire + cine și unde se califica in Europa » Edi Iordanescu vrea o schimbare urgenta pentru Euro!

22:50, 08.03.2024 - Am aflat și ultimele doua formații calificate in play-off-ul Superligii dupa marea batalie din ultima runda a sezonului regulat. Farul și Sepsi se alatura celor 4 echipe care scapasera de emoții: FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. E clar: vom avea in play-off exact cele 6 formații care…

Schimbare la varful miliardarilor: Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om. Ce avere are in prezent

08:05, 06.03.2024 - Lumea miliardarilor este una grea, competitiva, așa ca nu ar trebui sa mire pe nimeni aceste schimbari de nume din topul primilor cinci miliardari ai lumii. Conform publicațiilor de specialitate, in martie s-a produs o schimbare la varful miliardarilor, Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om.

Liga 2: Schimbare de lider - Rezultatele zilei

13:00, 24.02.2024 - Ierarhia din Liga 2 la fotbal are, provizoriu, un nou lider, Corvinul Hunedoara urcand sambata pe primul loc dupa ce invins, scor 3-0, pe CSM Slatina. Meciul a facut parte din runda cu numarul XVI.


Ce parere ai despre aceasta stire?