Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu își aniversează astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit ”Querida”

Publicat:

Zi de mare, mare bucurie și sarbatoare in showbiz-ul romanesc! iși aniverseaza astazi ziua de naștere. CelebraQuerida” a implinit varsta de 48 de ani și a fost copleșita cu mesaje inca de la miezul nopții. Printre urarile fanilor am regasit-o și pe cea a soțului sau, , care i-a facut cea mai frumoasa declarație de dragoste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Florin Salam, sarbatorita cu fast. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani. Imagini de la petrecerea organizata de ziua ei de naștere / VIDEO

14:25, 04.06.2024 - Zi importanta in familia lui Florin Salam, caci manelistul și-a sarbatorit soția. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani și a fost surprinsa de oamenii dragi inca de la primele ore, ca mai apoi, pe seara, cantarețul sa dea o petrecere demna de „regina” lui.

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu, chemata la Curtea de Apel București! Bruneta a fost insoțita de Alex Ashraf: ”Dumnezeu nu doarme” / VIDEO

14:45, 17.05.2024 - Oana Zavoranu a ajuns, din nou, la Curtea de Apel București! A venit insoțita de Alex Ashraf și au plecat amandoi cu zambetul pe buze! Iata ce mesaj a transmis bruneta, dupa ce a fost informata ca partea civila din dosarul in care este implicata a devenit inculpat.

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, dezvaluiri șoc in procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stangul in dreptul” / VIDEO

00:15, 23.04.2024 - Oana Zavoranu a facut mai multe dezvaluiri cu privire la procesul cu managerii clinicii sale medicale. Vedeta și Alex Ashraf au avut o noua sesiune la tribunal cu Horia Vladescu și Ioan Bogdan Furtuna.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, un nou proiect! „Querida” se reprofileaza: „Imi deschid…” / VIDEO

22:15, 08.03.2024 - Oana Zavoranu are un nou proiect la care lucreaza! Dupa ce și-a lansat propria colecție de haine, acum, vedeta din showbiz-ul romanesc are multe alte planuri de viitor. „Querida” se reprofileaza in afaceri. Iata ce plan are acum Oana Zavoranu!

Oana Zavoranu, imagine emoționanta cu tatal decedat! Cum il alinta „Querida” pe tatal ei vitreg / FOTO

13:10, 07.03.2024 - Oana Zavoranu simte lipsa parinților, mai ales a tatalui sau vitreg de care a fost extrem de apropiata. De curand, "Querisa" a postat o fotografie emoționanta cu tatal decedat! Iata cum il alinta bruneta din showbiz-ul romanesc pe tatal ei vitreg!


Ce parere ai despre aceasta stire?