Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, declarație surpriză la 5 ani de la moartea mamei sale, Mărioara

Publicat:

Au trecut cinci ani de cand Marioara Zavoranu a trecut in neființa. In urma ei a ramas o avere considerabila, multe controverse și toate lasate fiicei sale, . In toți acești ani Oana a reusit sa treaca peste decesul mamei sale. vorbește despre multele discuții pe care Oana ale-a […] The post , declarație surpriza la 5 ani de la moartea mamei sale, Marioara appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

La ce obiect nu a putut renunța Oana Roman dupa moartea mamei. A avut o semnificație aparte pentru Mioara Roman / FOTO

17:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mioara Roman, iar fiicele ei incearca sa accepte ca mama lor nu le mai este alaturi fizic. Oana și Catinca Roman au avut o relație speciala cu femeia care le-a dat viața, motiv pentru care iși doresc sa ii pastreze vie amintirea.

Surpriza! Decizia luata de Aryna Sabalenka dupa moartea iubitului ei

17:05, 20.03.2024 - Aryna Sabalenka intenționeaza sa joace la Miami Open dupa moartea iubitului ei, fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Koltsov. Koltsov, care a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de iarna din 2002 și 2010, a murit la varsta de 42 de ani, conform BBC.Turneul de tenis WTA 1.000…

Catinca Roman, din nou in doliu, la nici o luna dupa moartea mamei sale. Veste trista pentru sora Oanei Roman

14:06, 18.03.2024 - La nici o luna dupa stingerea din viața a mamei sale, Catinca Roman a mai suferit o pierdere. Fiica regretatei Mioara Roman a anunțat in mediul online ca un om apropiat sufletului sau a trecut la cele veșnice. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Catinca Roman a mai pierdut…

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Știrile Antena Stars. Singura declarație a lui Petre Roman, dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Cum a primit vestea: ”Imi pare foarte rau” / VIDEO

14:11, 23.02.2024 - Petre Roman a reacționat, in exclusivitate, dupa moartea Mioarei Roman! Vestea tragica a adus multa suferința in sufletul tuturor celor care au cunoscut-o, inclusiv al fostului ei soț! La cateva ore dupa ce a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, Petre Roman a facut singura declarație despre tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?