Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință au creat un nou ”test al iubirii” care identifică sentimentele tinerilor căsătoriți

Publicat:

Oamenii de știința au creat un nou ”test al iubirii” care ar indica succesul sau insuccesul unei relații, relateaza BBC News.

Potrivit cercetatorilor, o reactie a subconstientului la prezentarea unei imagini cu partenerul de viata poate fi considerata un factor ce prezice succesul unei casnicii.

Astfel, soții care au o reactie intestinala negativa in acel moment prezinta un risc mai mare de a fi nefericiti in casnicie dupa cativa ani.

Coordonatorul studiului, ce a fost publicat in revista Science, , profesor la , spune ca noul…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

Fabulos! Oamenii de știința au descoperit o planeta pufoasa, atat de ușoara, ca ar putea pluti pe apa!

22:20, 15.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit o planeta „pufoasa”, atat de ușoara incat ar pluti pe apa. Planeta este mult mai mare decat Jupiter. Cercetatorii o studiaza și spun ca astfel ar putea ințelege modul in care se formeaza și evolueaza planetele.

Oamenii de știința au creat din greșeala ceva fabulos: descoperirea va avea un impact major asupra bateriilor mașinilor electrice și ale laptopurilor

05:05, 09.05.2024 - Bateriile pentru vehicule electrice ar putea dura mult mai mult datorita unui nou condensator cu o densitate energetica de 19 ori mai mare, creat din greșeala de oamenii de știința, scrie livescience.com.

Cum poluate sunt galaxiile. Oamenii de știința au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice

18:00, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care dezvaluie modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Cercetatorii sunt șocați! Numarul tinerilor diagnosticați cu cancer a crescut cu 80%

17:30, 22.04.2024 - Explozie de cancere in randul tinerilor! Cercetatorii spun ca cifrele sunt cu adevarat alarmante și au și cateva teorii legate de numarul tot mai mare al cazurilor de cancer depistate la persoanele tinere, de sub 50 de ani. Oamenii de știința trag un semna de alarma, dupa ce au constatat ca numarul…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.


Ce parere ai despre aceasta stire?