Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O variantă injectabilă a medicamentului de prevenție pentru HIV va fi produsă în Africa de Sud

Publicat:

O varianta injectabila și mai accesibila a medicamentului de prevenție pentru HIV va fi produsa pentru prima oara in Africa de Sud. Aceasta versiune ar putea permite milioanelor de persoane cu risc de infectare cu HIV din Africa sa aiba acces la o injecție bilunara, care poate elimina aproape complet șansele de a contracta virusul, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Briceagul elvețian va fi produs intr-o varianta fara lama pentru prima oara in istoria sa de 133 de ani

15:40, 07.05.2024 - Victorinox, compania care produce briceagul multifuncțional elvețian, cunoscut și sub denumirea de „cuțitul armei elvețiene”, a anunțat ca va produce in premiera și o varianta a acestuia care nu va include o lama, relateaza The Guardian.

Rusii castiga teren in Africa: Trupele Moscovei au intrat intr-o baza aeriana din Niger cu soldati americani

08:15, 03.05.2024 - Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, potrivit hotnews.ro .

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Liderul suprem al iranului, Ali Khamenei, mesaj dupa atacul asupra Israelului: Regimul sionist va fi pedepsit! / VIDEO

01:20, 14.04.2024 - Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a declarat ca „regimul sionist malefic al Israelului va suferi consecințe”, in urma atacurilor cu drone lansate de Iran impotriva Israelului, conform The Guardian.

Franța spune ca Israelul ar trebui sa fie sancționat pentru a permite intrarea ajutoarelor umanitare in Fașia Gaza

12:50, 09.04.2024 - Sugestia de a pune presiune pe Israel prin stabilirea de sancțiuni a fost facuta de ministrul de Externe al Franței, Stephane Sejourne, care crede ca aceasta este o soluție pentru deschiderea punctelor prin care sa fie livrate ajutoare pentru civilii din Fașia Gaza, relateaza agenția Reuters, citata…

Un medicament pentru diabet ar putea incetini progresia maladiei Parkinson, o boala fara leac: „Trebuie sa ramanem prudenți”

10:30, 04.04.2024 - Un medicament similar celor utilizate in „injectiile pentru slabit" ar putea ajuta la incetinirea progresiei simptomelor bolii Parkinson, sugereaza un nou studiu citat de The Guardian, potrivit News.ro.Conform Parkinson's Foundation, peste 10 milioane de persoane din intreaga lume traiesc cu Parkinson…

Curtea Internaționala de Justiție ordona Israelului sa permita intarea ajutoarelor alimentare in Fașia Gaza, unde „se instaleaza foametea”

13:15, 29.03.2024 - Judecatorii de la instanța suprema a ONU au emis o decizie unanima prin care afirma ca Israelul trebuie sa acționeze „fara intarziere” pentru a permite „furnizarea serviciilor de baza și a asistenței umanitare necesare de urgența” in Fașia Gaza, relateaza BBC și The Guardian. Decizia vine in urma avertismentelor…

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?