Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 19 ani îşi lansează cartea la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Publicat:

Casa de Cultura” invita craiovenii luni, 29 februarie, ora 17:00, in , unde va avea loc lansarea volumului „Orasul cu gropi in obraz” de . Vor vorbi despre carte: , directorul din Cluj-Napoca, ... Post-ul O tanara de 19 ani isi lanseaza cartea la Casa de Cultura” apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comunele din Cluj au strategia trasa la indigo. Doar denumirea e schimbata- Alexandru Cordoș, PSD

16:05, 11.05.2024 - PSD Cluj și-a lansat oficial candidații pentru alegerile locale și europarlamentare, sambata, 11 mai, la Casa de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca. Candidații PSD Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au anunțat, in fața membrilor PSD veniți de prin tot județul, candidaturile pentru…

11-12 mai: Festivalul concurs de muzica pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. PROGRAM

10:06, 11.05.2024 - 11-12 mai: Festivalul concurs de muzica pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. PROGRAM Festivalul concurs de muzica pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. La Casa de Cultura a Studenților din municipiul Alba Iulia are loc, in weekendul 11-12 mai, cea de-a XII-a ediție…

„Tosca” la Cluj-Napoca sub egida Anului Puccini in Romania

17:10, 23.04.2024 - Antetul afișului cu recenta premiera a Operei Naționale Romane din municipiul de pe Someș este bogat și include, in afara de teatrul gazduitor, Ambasada Italiei, Institutul Italian de Cultura din București, Artexim și Ministerul Culturii.

Scriitorul-finanțist Septimiu Moga iși lanseaza joi cartea „Cronici subiective”

14:25, 23.04.2024 - O invitație la lectura, la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”. Cartea va fi lansata in aceasta saptamana.

Gustav Klimt la Timișoara. Mai multe expoziții imersive itinerante ajung in toamna in orașul de pe Bega

14:15, 11.04.2024 - MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București, va organiza expoziții itinerante in Cluj-Napoca, Iași și Timișoara in cadrul proiectului MINA Pop-Up. Una dintre expoziții este dedicata pictorului Gustav Klimt.

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Septimiu Moga, șeful BNR Cluj, lanseaza cartea „Cronici subiective”: „Am incercat mereu sa ințeleg locurile pin care trec zi de zi”

13:56, 04.04.2024 - O invitație la lectura, o invitație la deslușirea lumii alambicate pe care o traiește, pe care o percepe, clipa de clipa, așa iși prezinta Septimiu Moga noua sa cartea, intitulata „Cronici subiective”.

Cu cartea pe roti Spiritul cartilor in activitatea Filialei Ligii Scriitorilor din Nasaud.

23:30, 11.03.2024 - Apropiindu-se aniversarea unui deceniu de la infiintarea Filialei nasaudene a Ligii Scriitorilor Romani, Ioan Mititean, presedintele acestei asociatii a scos de sub tipar volumul intitulat metaforic "Cu cartea pe roti ", aparut la Editura "Ecou Transilvan " din Cluj-Napoca, 2023, avand ca generic pulsul…


Ce parere ai despre aceasta stire?