Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără cu origini din Pâncota a pus Spania pe locul 2 la Miss Teen Univers

Publicat:

e numele tinerei cu origini din Arad, Tarnova, care a reprezentat de curand Spania la concursul și a adus țara... The post O tanara cu origini din Pancota a pus Spania pe locul 2 la appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoutilitara in flacari pe drumul dintre localitațile Pancota și Seleuș

08:25, 10.05.2024 - O autoutilitara a luat foc, dupa miezul nopții, pe drumul care leaga localitațile Pancota și Seleuș. Cel mai probabil cauza incendiului a fost un scurt... The post Autoutilitara in flacari pe drumul dintre localitațile Pancota și Seleuș appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu patru victime, printre care un bebeluș, la ieșirea din Pancota spre Seleuș

18:35, 23.04.2024 - In jurul orei 16:30, la ieșirea din Pancota spre Seleuș a avut loc o tamponare intre doua autoturisme, despre care inițial s-a constatat ca nu... The post Accident cu patru victime, printre care un bebeluș, la ieșirea din Pancota spre Seleuș appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Transporturile de material lemnos, verificate de polițiștii din Santana, Pancota și Chișineu-Criș

11:55, 22.04.2024 - Polițiștii orașului Santana au organizat o acțiune, duminica, 21 aprilie, impreuna cu polițiștii orașului Pancota, Serviciului Rutier și Secției 3 Rurala Chișineu-Criș,  pe parcursul a... The post Transporturile de material lemnos, verificate de polițiștii din Santana, Pancota și Chișineu-Criș appeared…

Transporturile de material lemnos, verificate la Santana

10:11, 08.04.2024 - Polițiștii orașului Santana, impreuna cu cei ai orașului Pancota și Serviciului Rutier, au desfașurat o acțiune, duminica, 7 aprilie, care a avut ca scop impunerea... The post Transporturile de material lemnos, verificate la Santana appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O gravida a ajuns la Urgențe, in urma unui accident intre Tarnova și Dud

15:10, 03.04.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean Arad informeaza ca a avut o deplasare in județ, pentru a prelua victimele unui accident petrecut intre Tarnova și Dud. Una... The post O gravida a ajuns la Urgențe, in urma unui accident intre Tarnova și Dud appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO. 400 de litri de detergent confiscat de jandarmi in Piața din Pancota

16:20, 09.03.2024 - Nu mai puțin de 400 de litri de detergent contrafacut au confiscat jandarmii aradeni in Piața din Pancota. Detergentul fusese scos la vanzare de un... The post VIDEO. 400 de litri de detergent confiscat de jandarmi in Piața din Pancota appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

08:51, 27.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

15:36, 26.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?