Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a murit sub ochii surorii. Ambulanța a venit după 3 ore: medicii din Italia au crezut că e supradoză

Publicat:

Familia unei tinere romance care a murit in Italia in urma unui șoc septic cauzat de un ulcer duodenal perforat, a depus plangere pentru omor din culpa. Sora tinerei a sunat de patru ori la urgențe, incercand disperata sa-și salveze sora care se stingea in ochii ei, dar medicii ar fi sosit abia dupa circa trei ore, conform publicației Fatti & Avvenimenti.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Copil de 16 ani mort cu zile, in Timiș! Operatoarea 112 a crezut ca este o gluma

20:05, 16.03.2024 - Un caz cutremurator a avut loc in luna februarie in Timiș, insa se pare ca a fost mușamalizat de autoritați. Un copil de 16 ani a murit pe terenul de fotbal, deoarece ajutorul a sosit mult prea tarziu. Un copil de 16 ani a murit cu zile, in județul Timiș. Așa spun toate rudele, dar și prietenii adolescentului.…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Sorana Cirstea, revenire de senzație și calificare in semifinalele turneului de la Dubai

16:10, 22.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a reusit o victorie de senzatie in fata cehoaicei Marketa Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon, cu 2-6, 7-6 (7/1), 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari. …

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source

A murit primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu

11:40, 10.02.2024 - Primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu, a murit la varsta de 75 de ani. El a fost și unul dintre fondatorii trupei Phoneix. Tragicul anunț a fost facut de Nicu Covaci, conform b1tv. Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii trupei Phoneix și primul solist al acesteia, a murit cu doar cateva zile…

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?