Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O pisică a fentat moartea. A fost ÎMPUŞCATĂ în CAP, dar şi-a revenit în 2 LUNI

Publicat:

Este meritul veterinarilor, care s-au ocupat permanent de soarta felinei, potrivit Romania TV.

Cand a fost adusa de un trecator la cabinetul verinar. Avea in cap infipta o bila cu diametrul de 10 milimetri. Fusese impuscata de la o distanta mica.

Specialistii i-au facut radiografii, analize de sange si i-au administrat tratament, iar astazi este complet sanatoasa.

"Cu toata experienta, sincer, mi-a depasit toate asteptarile. Asa un caz de o cruzime inimaginabila...", spune medicul veterinar . Pisicuta a fost botezata de catre veterinari "Bullet", care inseamna…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Moartea suspecta a unui turist portughez in Bucegi: ancheta redeschisa dupa 18 luni. Alpinistul a sfarșit in timpul unei excursii organizate pe vreme foarte proasta

12:05, 28.04.2024 - Judecatorii din Sinaia au dispus redeschiderea urmaririi penale in cazul morții unui turist portughez, in iulie 2022. Tanarul, alpinist experimentat, participa la o expediție montana organizata in munții Bucegi și a cazut in gol 120 de metri. Instanța a decretat, dupa intervenția mamei cetațeanului…

Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii și medicii

12:11, 24.04.2024 - Praful saharian a revenit, marți, in țara noastra și persista pana joi, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Medicul Beatrice Mahler avertizeaza ca acest praf patrunde ușor in plamani și provoaca iritații locale. Mașinile, strazile, acoperișurile au fost acoperite cu un strat fin de praf…

Pericolul ascuns in roșiile de la tarabe. La ce sa fii atent cand le cumperi din piata sau din supermarket

18:00, 17.04.2024 - Roșiile se numara printre legumele preferate ale romanilor. Sunt consumate atat iarna, dar mai ales vara. Specialiștii ne atenționeaza cu privire la pericolul la care ne expunem atunci cand cumparam roșii. Multe dintre ele conțin pesticide. Majoritatea roșiilor de la tarabe sunt importate Pe tarabele…

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…

Medicii cardiologi recomanda monitorizarea sportivilor de performanta

18:40, 09.04.2024 - Medicii cardiologi, pacientii si reprezentantii sportivilor cer o mai mare atentie pentru cardiomiopatii si masuri concrete de diagnostic si tratament. Aceasta afectiune a muschiului cardiac, care face ca inima sa pompeze cu dificultate sange catre restul corpului, poate aparea la persoane de toate…

Boala care face ravagii in Romania, medicii trag un semnal de alarma: aceastasimptomele pot fi confundate cu alte boli

10:55, 01.03.2024 - Numarul cazurilor de pneumonie crește alarmant. Tot mai multe persoane ajung internate in stare grava la spital, pentru ca se trateaza mai intai, dupa ureche, acasa. Medicii recomanda prudența maxima și evitarea pe cat posibil a spațiilor aglomerate. Patru romani au murit pana acum, din cauza acestei…

Pericolul de pe case. Riscul de incendiu la sistemele fotovoltaice crește exponențial. Care este motivul

20:01, 19.02.2024 - Pericolul de pe case. Riscul de incendiu la sistemele fotovoltaice crește exponențial. Care este motivul Specialiștii atenționeaza asupra riscului ridicat de incidendii in situațiile in care se fac instalari neautorizate de panouri fotovoltaice. Pot fi cazuri in care nu sunt cunoscute sau respectate…

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?