Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O pacientă s-a lăsat hipnotizată la dentist pentru a scăpa de frica de ace

Publicat:

O pacienta s-a lasat hipnotizata la dentist pentru a scapa de frica de ace, deși, in Romania, foarte putini dentisti practica aceasta metoda. spune ca hipnoza nu inseamna lipsa anesteziei, ci este o tehnica ajutatoare, potrivit Mediafax.

Ca sa o ajute pe Greta, pacienta cu probleme dentare, sa scape de teama, medicul Lorelei Nassar i-a propus hipnoza, ca metoda de relaxare. Specialistul a invatat-o la Universitatea de Medicina si Farmacie din , cu unii dintre maestrii mondiali in domeniu.

Greta n-a stat pe ganduri. Spune ca a auzit de noul concept…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatori din tara si strainatate, demersuri pentru dezvoltarea neuropatologiei din Romania

18:05, 22.04.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mures gazduieste incepand de luni, timp de doua zile, evenimentul stiintific "Teaching workshop of the ISN and a course in Neuropathology and Neuroscience", cu participare internationala, acesta fiind un demers…

UMF Cluj, singura universitate de profil din Romania inclusa in clasamentul QS World University Rankings by Subject 2024

10:15, 11.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a fost desemnata una dintre cele mai bune universitați din lume, potrivit noii ediții a clasamentului QS World University Rankings by Subject 2024.

UMF Cluj, singura universitate de medicina din Romania inclusa in clasamentul QS World University Rankings by Subject 2024

09:45, 11.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, ramane singura universitate de profil care figureaza in clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2024. UMF Cluj se situeaza, la fel ca anul trecut, ocupand poziția 301-350 in clasamentul internațional…

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Un milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar

21:15, 06.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Sanatații, de aprox. 1 milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar. Un spital universitar ar putea fi construit in Targu Mureș, unul…

Elevii din Romania vor avea o materie noua: Alexandru Rafila vrea sa ii invețe cum se combate obezitatea

15:20, 04.03.2024 - Schimbarea comportamentala este esentiala in combaterea obezitatii, iar modificarea trendului rapid de crestere a numarului de copii si de tineri hiperponderali sau obezi nu se poate face decat prin educatie, a transmis, luni, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, la o conferinta organizata la Universitatea…

METABO MS, proiectul pilot al UMF „luliu Hațieganu” pentru screeningul neonatal, a testat 10.000 de bebeluși din 11 județe

11:20, 01.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”luliu Hațieganu” Cluj-Napoca, in parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda și Alianța Naționala pentru Boli Rare din Romania, anunța finalizarea proiectului pilot de screening neonatal extins METABO MS. Prin acest proiect a fost inființat primul laborator…

METABO, proiectul pilot al UMF „luliu Hațieganu” pentru screeningul neonatal, a testat 10.000 de bebeluși din 11 județe

14:10, 29.02.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”luliu Hațieganu” Cluj-Napoca, in parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda și Alianța Naționala pentru Boli Rare din Romania, anunța finalizarea proiectului pilot de screening neonatal extins METABOMS. Prin acest proiect a fost inființat primul laborator…


Ce parere ai despre aceasta stire?