Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă veste tristă pentru fani. Un celebru artist a murit în urma unui infarct

Publicat:

Doliu in lumea muzicala. Un alt mare artist ne-a parasit. . John, cunoscut ca si , a incetat din viata la varsta de 78 de ani. Artistul avea probleme de sanatate, iar presa din strainatate scrie ca Dr. John a facut infarct.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste trista in lumea showbiz-ului din Romania! Make-up artistul vedetelor a murit la doar 35 de ani: 'Am venit, am trait frumos și am plecat spre o alta lume'

13:05, 12.06.2024 - Veste trista in lumea showbiz-ului romanesc. Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul.Anca Molnar a descoperit ca are cancer dupa ce a inceput sa aiba dureri de cap tot mai frecvente și intense.

Un make-up artist celebru din Romania a murit! Vedetele din showbiz sunt in doliu: ”Nu imi vine sa cred” / FOTO

11:00, 11.06.2024 - Vedetele din showbiz-ul din Romania sunt in doliu! Un make-up artist celebru s-a stins fulgerator din viața! Moartea ei a starnit multa durere in sufletele celor care au iubit-o și au lucrat cu ea de-a lungul timpului! Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea cinematografiei, dupa ce un actor celebru a murit. A ramas in istorie pentru rolul dintr-un serial difuzat spre finalul anilor '70

18:00, 06.06.2024 - Lumea cinematografiei este in doliu, dupa ce un celebru actor a murit. S-a stins din viața la 93 de ani și este considerat o legenda. A ramas in memoria publicului in special pentru rolul dintr-un serial care a facut furori și in Romania la sfarșitul anilor '70.

VIDEO Doliu in lumea cinematografiei: A murit un actor iubit de milioane de romani - A adus la viața un personaj celebru

17:15, 06.06.2024 - Cinematografia franceza și mondiala este in doliu dupa vestea trecerii in neființa a marelui actor Philippe Leroy, cel care a adus la viața personajul Sandokan. Milioane de romani și-au petrecut copilaria urmarindu-i filmele.

VIDEO Doliu imens in muzica din Romania: A murit Neluța Neagu - Soția artistului murise și ea in Saptamana Mare in 2023

17:15, 04.06.2024 - Veste trista in lumea muzicii din Romania: Neluța Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lautari din țara noastra, a decedat. Artistul s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. Ultimii ani din viața au fost foarte dificili pentru Neluța Neagu.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in presa! A murit la doar 46 de ani de la infarct miocardic

17:05, 01.04.2024 - Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlaul, s-a stins din viața din cauza unui infarct miocardic. Inima ei a cedat fara ca inainte sa manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus in alerta, potrivit viatanemteana.info.„In dupa-amiaza zilei de 30 martie, a incetat din viața Ana Maria Rebegia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?