Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O noua speranta pentru pacientele care sufera de cancer avansat de col uterin

Publicat:

Un proiect prezentat la cea de-a 49-a reuniune anuala a de (ASCO), care se desfasoara intre 2 si 4 iunie la Chicago, demonstreaza ca pacientele cu cancer de col uterin in stare avansata si recurenta tratate cu Bevacizumab (Avastin), combinat cu chimioterapie, traiesc in medie 17 luni dupa diagnosticare, cu patru luni mai mult decat 13,3 luni cat traiesc cele care fac doar chimioterapie, informeaza luni agentia EFE.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest de speranța! Beatrice Cașlaru, multipla campioana la inot, și-a donat prima medalie europeana in cadrul programului MedLife de testare genetica gratuita pentru copiii cu cancer

11:35, 24.04.2024 - MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din Romania, anunța ca o noua multipla campioana se alatura primului program de testare genetica gratuita pentru copiii recent diagnosticați cu cancer.

Kate și William sunt „extrem de impresionați” de mesajele de susținere primite dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca sufera de cancer

12:45, 24.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, si sotul ei, printul William, au fost ''extrem de impresionati'' de mesajele de sustinere pe care le-au primit dupa anuntul diagnosticului de cancer, a spus sambata un purtator de cuvant al Palatului Kensington, potrivit Reuters, conform Agerpres.

Catalin Cirstoiu: Bucureștiul sufera de cancer. Il putem face sanatos

13:40, 20.03.2024 - Candidatul susținut de PNL și PSD la Primnaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, susține ca Bucureștiul sufera de cancer: „Impreuna vom invinge un oraș bolnav și il vom face sanatos”.

Știrile Antena Stars. Jador, despre afecțiunea rara de care sufera. Ce dezvaluiri a facut artistul: „Traiesc fara...” / VIDEO

20:00, 19.03.2024 - Pentru Jador, viața nu are culoare. Cantarețul sufera de o boala rara și, deși trece prin momente cumplite, atitudinea pozitiva pe care o are il ajuta sa iși depașeasca aceasta afecțiune. 

Clujenii traiesc mai mult decat restul romanilor. Speranța de viața la femei, cu 8 ani mai mare decat la barbați.

13:36, 19.03.2024 - Speranța de viața in regiunea de vest a țarii, inclusiv la Cluj, este de 75-77 ani, fața de zona de est, unde media este de pana la 75 ani. Romania inregistreaza o diferența mare intre speranța de viața a femeilor și a barbaților.

Milionarul Nick Radoi, dupa luni de chimioterapie pentru cancer de colon: „N-aș fi crezut ca mai traiesc!”

15:25, 19.02.2024 - Milionarul Nick Radoi a fost diagnosticat anul trecut cu cancer de colon, in timpul unei banale operații de apendicita. A stat opt ore in operație, dupa care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie.

Ce rase de caini traiesc cel mai mult și care sunt cele cu speranța de viața scazuta

19:21, 04.02.2024 - Cainii de talie mica si cu botul lung, cum ar fi ogarul Whippet si Teckelul pitic, traiesc mai mult decat rasele mari si cu chip aplatizat, cum ar fi buldogii englezi, potrivit unui studiu publicat joi, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?