Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă epidemie face ravagii în Europa; cazurile din România, în creștere. Medic: 'Acesta e principalul motiv'

Publicat:
O nouă epidemie face ravagii în Europa; cazurile din România, în creștere. Medic: 'Acesta e principalul motiv'

Dupa unui regres in anii pandemiei, tusea convulsiva a inceput sa circule din nou in Europa. Intre ianuarie și martie s-au inregistrat 32.000 de cazuri. Sunt 19 decese de la inceputul anului 2023, 11 in randul copiilor cu varsta sub 1 an.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciclonul care a facut ravagii in mai multe țari din Europa ajunge și in Romania. Județele care intra sub cod galben de ploi și vijelii

10:36, 21.05.2024 - Ciclonul care a facut ravagii in mai multe țari din Europa ajunge și in Romania. Meteorologii au emis doua avertizari cod galben de ploi, vijelii și grindina, fenomene care vor afecta jumatate de țara.

Creștere exploziva a cazurilor de tuse convulsiva in Romania. Medic: „In tusea «magareasca» chiar poți tuși pana la moarte”

13:26, 15.05.2024 - Creștere ingrijoratoare a cazurilor de de tuse convulsiva in Romania. In primele patru luni ale acestui an, in Romania, s-au inregistrat 112 cazuri de tuse convulsiva, fața de doar de 16 cazuri inregistrate in anul 2023,anunța transmite Institutului Național de Sanatate Publica (INSP)

Este epidemie de tuse convulsiva in Europa! La ce riscuri uriașe sunt expuși romanii: ”E principalul motiv”

12:25, 09.05.2024 - Este alerta in Europa! Medicii trag un semnal de alarma, din cauza epidemiei de tuse convulsiva, cu care tot mai multe țari se confrunta. Inclusiv Romania este expusa unui pericol uriaș cand vine vorba despre aceasta problema de sanatate. Iata cum se manifesta și care sunt simptomele.

Creștere a cazurilor de rujeola in Europa

07:00, 09.05.2024 - Dupa o scadere in februarie, cazurile de rujeola in Europa au inceput sa creasca din nou. Romania se afla printre țarile cu cel mai mare numar de infecții. Potrivit actualizarii lunare a Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor, s-au inregistrat 695 de noi infecții, ceea ce ridica numarul…

ALARMANT Cazurile de cancer in Europa inregistreaza o creștere alarmanta

11:00, 03.04.2024 - Aceste date alarmante subliniaza necesitatea unor eforturi urgente pentru prevenirea primara și diagnosticul precoce al cancerului. The post ALARMANT Cazurile de cancer in Europa inregistreaza o creștere alarmanta first appeared on Informatia Zilei .

Aplicație Telegram, inchisa temporar intr-o țara din Europa. Care este principalul motiv

18:55, 24.03.2024 - Spaniolii au ramas fara acces la aplicația de mesagerie instantanee Telegram, cel puțin pentru moment, dupa ce Inalta Curte din Spania a ordonat blocarea acesteia ca masura de precauție, noteaza Euronews. Judecatorul Santiago Pedraz a decis sa interzica temporar platforma dupa ce patru dintre principalele…

Piața imobiliara din Timișoara, in creștere. Principalul avantaj: motorul economic

11:25, 14.03.2024 - La inceput de an, Timișoara și-a consolidat poziția pe harta imobiliarelor din Romania, atragand tot mai mult atenția cumparatorilor, dar și micilor investitori. Aceasta este concluzia la care au ajuns cei de la Imobiliare.ro, care recent, alaturi de agenți imobiliari, dezvoltatori și investitori s-au…

Salarii in Romania vs. salarii in Europa | Cat castiga un sofer de TIR, un medic sau un profesor

08:16, 14.03.2024 - Romania se afla pe ultimele locuri in topurile europene, atat privind salariile minime, cat si salariile medii. Castigurile romanilor difera in functie de natura meseriei, anii de vechime ori nivelul studiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?