Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mămică diagnosticată cu cancer vă cere ajutorul pentru o operație. Are o fetiță de doi ani

Publicat:

Povestea trista a a fost facuta public de Asociatia "Salveaza o inima". martie 2019 in timp ce alaptam am fost diagnosticata in urma examenului histopatologic la sanul stang (biopsiei-punctie), cu carcinom mamar invaziv NST de grad III. La sfarsitul lui februarie 2016, in urma unei radiografie la plamani mi s-a spus ca am TBC (mi-am facut toate analizele deoarece doream sa am un copil). La inceputul lunii martie m-am internat in vederea r (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița diagnosticata cu tumoare pe creier dupa 30 de vizite la medici

18:06, 07.05.2024 - O fetița de 11 ani din Northampton a trecut prin 30 de vizite la medici pe parcursul a trei ani, fiind diagnosticata greșit cu migrene și probleme la stomac, inainte de a-i fi descoperita o tumoare pe creier de 3,5 cm.

APEL UMANITAR! Operație pe coloana vitala pentru Maria, o fetița care viseaza sa danseze

13:00, 18.04.2024 - Maria este o fetița de 10 ani vesela, deschisa, sociabila. Iubește muzica. Iși dorește cu ardoare sa ia ore de canto, sa invețe sa cante la pian, sa faca balet. Insa mai presus de orice vrea sa devina medic, sa vindece suferințe, sa ștearga lacrimile de pe obrajii tuturor copiilor, sa-i mangaie și sa-i…

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Kate Middleton, diagnosticata cu cancer! Prințesa de Wales a facut anunțul, in urma cu puțin timp / VIDEO

20:20, 22.03.2024 - Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toata lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp in urma, ca a inceput tratamentul inițial dupa ce a fost diagnosticata de cancer, boala pe care a descoperit-o in teste de rutina.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Misiune speciala! Fetița din Sibiu, adusa pe lume cu ajutorul unui echipaj SMURD

21:25, 27.02.2024 - Intervenția unui echipaj SMURD a fost de bun augur pentru o fetița din Avrig. Aceasta a venit pe lume ajutata de trei sergenți major și a unui voluntar, a scris ISU Sibiu pe pagina de Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?