Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mama denaturata. Iata ce face in parc cu copilul ei (FOTO)

Publicat:

O chinezoaica a socat lumea cu "educatia" oferita copilului ei in varsta de 2-3 ani. Iesita la plimbare intr-un parc public din Shaghai, tanara si-a pus fiul sa fumeze.Micutul a luat tigara cu un gest natural, semn ca este obisnuit deja cu acest viciu.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copilul din Gorj vandut pentru 8.000 de lei, gasit de autoritatile germane. Ce se intampla acum cu micutul de 6 ani

16:15, 26.04.2024 - Caz șocant in Gorj, acolo unde un copil a fost vandut pentru suma de 8.000 de lei. Din fericire, acesta a fost gasit de autoritațile din Germania. Ce se va intampla de acum cu cel mic, aflați in randurile urmatoare. Copil din Gorj, vandut pe 8.000 de lei Copilul de doar 6 ani face parte […] The post…

"Delightfully Deceitful", umor palpitant și o poveste ieșita din comun. Serialul este disponibil in AntenaPLAY

16:25, 16.04.2024 - Un amestec de umor inteligent, personaje pline de personalitate și o poveste ieșita din comun - "Delightfully Deceitful" a reușit sa cucereasca inimile a milioane de telespectatori coreeni și e disponibil acum in AntenaPLAY.

Copil de trei ani gasit singur pe strada, in fata unui magazin din Gaesti. Cum a reușit micuțul sa plece din casa

23:25, 14.04.2024 - Un barbat a gasit un copil de trei ani singur, pe strada, in fata unui magazin din orasul dambovitean Gaesti, si a anuntat Politia, care l-a dus mamei, informeaza, duminica, IPJ Dambovita.

Patrocle a fost vazut pentru prima data la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasa poza din lume”

14:10, 03.04.2024 - Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, mama pentru a doua oara

14:25, 25.03.2024 - Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, și a soțului ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, a surprins pe toata lumea. Cuplul, care mai are o fetița nascuta in 2019, a anunțat nașterea baiețelului lor intr-o postare comuna pe Instagram,…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Premiera medicala. Are legatura cu inima

11:36, 12.03.2024 - O operatie la inima, in premiera in Romania, a fost facuta la un copil de un an si patru luni de catre medicii din Timisoara. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul ajungea la pulsul 280 de batai pe minut. Conform medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala de care…

FOTO: Un baiețel de un an și familia sa au ramas pe drumuri, dupa ce le-a ars casa. AJUTAM?

10:05, 22.02.2024 - Un incendiu violent a mistuit luni o casa din Bistrița Bargaului, dupa ce a explodat o butelie conectata la aragaz. Inauntru se afla o tanara de 20 de ani, care a suferit arsuri la maini, picioare și la nivelul feței, dar și baiețelul sau, de un an. AJUTAM?? Un incendiu violent a cuprins luni o casa…


Ce parere ai despre aceasta stire?