Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O inflamaţie rară a măduvei spinării, adăugată pe lista posibilelor efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca

Publicat:

Mielita transversala e cea mai noua afecțiune de pe lista posibilelor reacții adverse inregistrate dupa vaccinarea anti-COVID cu AstraZeneca, scrie Hotnews. Pe lista se mai regasesc sindromul Guillain-Barre (o alta boala neurologica rara), riscul de apariție a cheagurilor de sange și alergii severe.O comisie pentru siguranta a autoritatii europene de reglementare a medicamentelor (EMA) a recomandat vineri adaugarea unei inflamatii rare a maduvei spinarii, numita mielita transversala, pe lista efectelor adverse ale vaccinului pentru Covid-19 al AstraZeneca.EMA nu a furnizat nicio informatie cu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca recunoaște pentru prima data, in documente judiciare, ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca un efect secundar rar

16:55, 30.04.2024 - AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documentele din instanța ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca un efect secundar rar, intr-o aparenta rasturnare de situație care ar putea deschide calea pentru o despagubire legala de mai multe milioane de lire sterline.

Potrivit unui proiect al ANAF, se va extinde lista ­bunurilor cu risc fiscal

00:15, 19.04.2024 - ANAF vrea sa extinda lista bunurilor cu risc fiscal ridicat monitorizate prin sistemul RO e-Transport și a publicat miercuri, 17 aprilie 2024, un proiect de ordin in acest sens, potrivit Hotnews. Lista actualizata a bunurilor cu risc fiscal ridicat, de care firmele de transport ar trebui sa țina cont,…

Producator de vaccinuri anti-Covid, chemat in instanța sa dea explicații despre cazurile de tromboza aparute dupa vaccinare

22:55, 11.04.2024 - Un tribunal din Germania a cerut companiei AstraZeneca sa furnizeze informații detaliate despre cazurile de tromboza care ar putea fi legate de vaccinul anti-Covid produs de aceasta. Aceasta solicitare a fost facuta in urma unei plangeri depuse de o femeie care cere despagubiri in valoare de 250.000…

Justiția germana a decis: AstraZeneca trebuie sa ofere date despre cazurile de tromboza, care ar putea fi legate de vaccin

13:45, 11.04.2024 - Justiția germana a decis: AstraZeneca trebuie sa ofere date despre cazurile de tromboza, care ar putea fi legate de vaccinUn tribunal german cere companiei AstraZeneca date despre cazurile de tromboza care ar putea fi legate de vaccinul anti-Covid. Decizia vine dupa o plangere a unei femei care solicita…

HotNews.ro se numara printre nominalizații la premiile Superscrieri #13 / Lista completa a materialelor selectate

18:55, 04.04.2024 - Fundația „Friends for Friends” a anunțat astazi cele 47 de materiale (articole, audio, video, foto și inițiative civice), publicate in 2023, care au fost nominalizate pentru Premiile Superscrieri. Printre acestea se numara și articolul „Femei care au omorat pentru viața lor”, scris de Andra Mureșan,…

Cand se schimba ora și de ce nu am renunțat la ora de vara

15:00, 10.03.2024 - Romania va trece la ora de vara in noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, cand ceasurile se dau inainte cu o ora. Ora 3.00 va deveni ora 4.00. Astfel ca duminica, 31 martie, devine cea mai scurta zi a anului, cu doar 23 de ore. De ce nu a renunțat Romania la ora de vara In ultimii…

Experimentele pe oamenii-cobai continua. Noile vaccinuri provoaca paralizii

16:01, 05.03.2024 - Noul vaccin impotriva virusului sincițial respirator (VSR), prezentat ca fiind la fel de sigur ca și vaccinul anti-Covid, și aprobat in graba de autoritațile europene, a inceput sa faca ravagii printre ”imunizați”. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a descoperit ca aceste vaccinuri…

UE introduce o lista de medicamente „critice” care sa nu lipseasca din niciun stat membru

00:16, 27.02.2024 - Uniunea Europeana introduce o lista de medicamente „critice”, alcatuita din medicamentele considerate ca fiind cele mai importante pentru sistemele de sanatate, și care ar trebui sa fie intotdeauna disponibile in statele membre, a anunțat Ferreira Joao Francisco, expert in discontinuitați in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?