Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O frumusețe de la „Mireasă”, mai decisă ca niciodată să intre în televiziune! Iubitul ei din emisiune o susține!

Publicat:

In urma o luna, frumoasa Constantina si-a luat inima in dinti si a pasit pentru prima oara la . Fosta concurenta de la "Mireasa pentru fiul meu" este decisa sa urmeze o cariera in televiziune, asa ca nu a mai stat pe ganduri, mai ales ca Raymond, soțul ei, o susține in tot ceea ce face.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zsolt Csergo, primele declarații dupa ce s-a zis ca divorțeaza de Nicoleta Luciu: „Ne afecteaza pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”

09:35, 08.05.2024 - Zsolt Csergo a rupt tacerea și a facut primele declarații dupa ce s-a zvonit ca e la un pas de divorț de Nicoleta Luciu. Nu e prima data cand apar speculații ca cei doi se separa, și in 2021 s-a zis ca vor divorța de comun acord, la notar, insa fosta vedeta de televiziune a ieșit public și a negat.…

Reacția Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: „La varsta aceasta avem doar prieten”

16:46, 05.05.2024 - Andreea Marin a avut o reacție neașteptata cand a fost intrebata de iubitul fiicei sale. Violeta Banica a postat recent pe rețelele de socializare ca este intr-o relație.Aflata la un eveniment monden, Andreea Marin a stat de vorba cu jurnaliștii prezenți. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!”…

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Cum a fost surprinsa Hatice de la Mireasa, sezonul 7, de soțul ei, Mihai Grosu, cu ocazia aniversarii. Tanara a implinit 30 de ani: „La mulți ani, castravetele meu!” / FOTO

13:40, 01.04.2024 - Zi de bucurie pentru Hatice de la Mireasa, sezonul 7! Tanara iși sarbatorește ziua de naștere. Fosta concurenta de la Mireasa a implinit varsta de 30 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Mihai Grosu, cu aceasta ocazie!

Fosta iubita a lui Adi Istrate spune daca Erika Isac i-a furat iubitul sau nu. Ce a ținut sa precizeze aceasta pe TikTok

12:00, 12.03.2024 - Fosta iubita a lui Adi Istrate a clarificat un lucru care a vehiculat in ultima perioada, mai precis, faptul ca fostul ei iubit s-a combinat cu Erika Isac in timp ce forma deja un cuplu cu ea. Ce a spus.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?