Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O filială a Hyundai din SUA este acuzată că a angajat copii să facă munci grele și periculoase. Unul dintre ei avea 12 ani

Publicat:

O filiala a a angajat copii la o fabrica producatoare de piese pentru linia de asamblare a producatorului coreean de automobile  din statul american Alabama, relateaza Reuters, citand poliția, familia a trei angajați minori și opt foști și actuali angajați ai fabricii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedro Sanchez vrea sa demisioneze dupa ce soția lui a fost acuzata de corupție. Procurorii cer clasarea dosarului

19:00, 25.04.2024 - Procurorii spanioli cer instanței clasarea dosarului de corupție și trafic de influența impotriva soției premierului Pedro Sanchez, care l-a determinat sa anunțe, miercuri, ca ia in considerare demisia, relateaza Reuters.

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Dupa ce a ajutat la apararea Israelului, Iordania avertizeaza ca orice escaladare in regiune ar duce la 'cai periculoase'

21:45, 14.04.2024 - Premierul Iordaniei, Bisher Khasawneh, a declarat duminica faptul ca orice escaladare in regiune ar duce la „cai periculoase” și a afirmat ca este necesar sa se reduca escaladarea din partea tuturor parților, relateaza Reuters.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Catastrofa umanitara in Gaza: Peste 13.000 de copii au fost uciși de la inceputul razboiului Israel-Hamas

08:31, 18.03.2024 - UNICEF estimeaza ca peste 13.000 de copii au fost ucisi in razboiul din Fasia Gaza, iar multi altii sufera de malnutritie si „nu mai au nici macar energia de a plange”, relateaza Reuters.

Doi copii, folosiți la munci grele in schimbul drogurilor și a alcoolului

22:40, 14.03.2024 - Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și sume modice de bani și mancare. Procorii l-au reținut pe barbat și cer judecatorilor arestarea preventiva a acestuia.

Barbat reținut de DIICOT pentru trafic de minori. Copii folosiți la munci grele, „platiți” cu droguri și alcool

15:15, 14.03.2024 - Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și sume modice de bani și mancare. Procorii l-au reținut pe barbat și cer judecatorilor arestarea preventiva a acestuia. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitații…

Kamala Harris, vicepresedintele SUA, a cerut incetarea imediata a focului in Gaza. „Oamenii mor de foame. Nu exista scuze”

08:25, 04.03.2024 - Kamala Harris a facut, duminica, 3 martie, cele mai tranșante declarații ale unui oficial american de rang inalt privind razboiul din Fașia Gaza, solicitand incetarea imediata a focului și cerand Israelului o creștere a fluxului de ajutor pentru poporul palestinian, relateaza Reuters, citata de News.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?