Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Arad a fost mușcată de doi câini de rasă scăpați dintr-o curte

Publicat:

O aradeanca a ajuns la spital, mușcata de doi caini de rasa. Animalele au atacat pe strada, in miezul zilei, dupa ce au fost lasati liberi dintr-o curte. Femeia, care se ducea sa-si ia copilul de la gradinita, a ajuns la spital, in sala de operatii.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți caini, „angajați” la un spital! Ce vor face animalele la Terapie Intensiva

12:00, 21.04.2024 - Intr-o mișcare inovatoare pentru imbunatațirea starii emoționale a pacienților din unitațile de terapie intensiva, un spital a decis sa „angajeze” caini de terapie. Aceste patrupede speciale aduc nu doar bucurie, ci și alinare in clipele dificile.

Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL – O femeie din Cicirlau a aruncat benzina in curte și a dat foc

21:50, 16.04.2024 - A fost scandal mare intre o femeie și concubinul acestuia intr-o gospodarie din Cicarlau. ”Ieșita din minți” femeia a aruncat benzina in curte și a dat foc. Polițiștii au intervenit iar o ambulanța a transportat-o la spitalul de psihiatrie. The post Vecinii sunt panicați EXCLUSIV VIDEO: DUPA UN SCANDAL…

Bistrițeanca lovita de autoturism, in timp ce traversa strada

12:30, 01.04.2024 - O femeie din Bistrița a ajuns luni la spital, dupa ce a fost lovita de un autoturism in timp ce traversa strada. Accidentul s-a petrecut pe strada Rodnei in municipiu. La locul accidentului au intervenit echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, dar și polițiștii. „Din primele informații, un autoturism…

Femeie din Buzau, atacata de o haita de caini. A ajuns la spital cu rani pe tot corpul VIDEO

11:25, 25.02.2024 - O femeie din orasul buzoian Pogoanele a fost atacata pe strada de o haita de caini. Aceasta venea de la magazin, cand mai multi maidanezi au sarit pe ea si au sfasiat-o. Din fericire, strigatele disperate i-au fost auzite de un vecin, care a reusit sa o salveze.

O femeie de 74 de ani a ajuns la spital, dupa ce a fost mușcata de un caine pe o strada din Oarda

10:45, 22.02.2024 - Miercuri, 21 februarie in jurul orei 19.00, un apel la 112 solicita sprijinul jandarmilor, deoarece o femeie in varsta de 74 de ani a fost mușcata de glezna stanga, de un caine aflat liber pe strada. Apelul la numarul unic de urgența a fost efectuat de soțul femeii. Jandarmii au ajuns in scurt timp…

O femeie care nu a sunat la 112 de jena era aproape sa moara in taxi, in drum spre spital „Uneori, aleg sa nu deranjeze”

17:05, 17.02.2024 - Femeia din Iași nu a vrut sa deranjeze ambulanța pentru o durere in piept care ascundea o patologie serioasa. Oamenii care intr-adevar ar trebui sa sune la 112 se gandesc de doua ori și uneori aleg sa nu deranjeze, spun reprezentanții UPU SMURD Iași.

O femeie, gasita inconștienta la o stație din Caușeni: A fost transportata la spital

16:50, 06.02.2024 - O femeie a fost gasita de Carabinieri, la sol, in stația de așteptare a transportului public de pe strada Unirii din Caușeni. Aceasta era in stare inconștienta. La fața locului a fost solicitata o ambulanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?