Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie cu patru copii, virală pe TikTok după ce a dezvăluit că și-a alăptat soțul în vacanța familiei

Publicat:

are 32 de ani și este mama a patru copii. Femeia din Boston a dezvaluit recent ca a fost nevoita sa-și alapteze soțul, in timpul unei vacanțe de familie. Momentele disperate necesita masuri disperate , spune femeia, care a explicat rațiunea acestui gest.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Aiud a cerut ajutor prin 112, dupa o cearta cu soțul

11:16, 17.04.2024 - La data de 16 aprilie 2024, in jurul orei 18.46, o femeie de 55 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112, cu privire la faptul ca soțul sau face scandal. Din primele cercetari efectuate de polițiștii deplasați la locuința celor doi, a rezultat ca, pe fondul consumului de bauturi…

Marina Voica si-a pregatit inmormantarea: „Nu rezist”

18:05, 31.03.2024 - Marina Voica, una dintre cele mai indragite soliste de muzica usoara, a dezvaluit ca si-a pregatit deja funeraliile. Artista in varsta de 87 de ani a declarat ca a vorbit cu un preot care se va ocupa de acest lucru. Intre timp, preotul are planuri de a construi si un muzeu care sa ii poarte numele,…

O judecatoare din Romania a murit subit

00:00, 28.03.2024 - O fosta judecatoare din Romania a murit subit, la doar 54 de ani. Judecatoarea Mirela Anton ieșise la pensie in decembrie 2022. Femeia a murit dupa ce a cazut pe scari, in propria casa, conform  Ziarul de Iași .  „Nu era bolnava. A fost pur si simplu un accident. Din cate am inteles, a cazut pe scari…

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului

10:20, 21.03.2024 - Despre aceasta tragedie a fost anunțata poliția de catre fiica victimei, iar agresorul a fost imediat capturat la fața locului. The post TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav in Mureș! O femeie a decedat pe loc, dupa ce sotul ei a facut o depașire fara sa se asigure / FOTO

10:46, 20.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din Mureș. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc, dupa ce sotul ei a intrat intr-o depașire, fara sa se asigure, și a izbit frontal un alt autoturism care circula regulamentar.

Cum a descoperit o femeie ca soțul o inșala cu propria mama. Ce se intampla de fiecare data cand se certa cu barbatul

15:15, 31.01.2024 - Laci Jane a povestit pe TikTok despre cea mai mare tradare din viața ei, iar videoclipurile sale au strans o mulțime de reacții din partea internauților. Iata cum a descoperit tanara ca soțul o inșala cu propria mama.


Ce parere ai despre aceasta stire?