Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a atacat cu cutitul un grup de copii, ranind 14 dintre acestia, in China

Publicat:

Conform BBC, poliția spune ca femeia care i-a atacat pe copii avea asupra ei un cuțit mare, de bucatarie. Aceasta a intrat in incinta școlii, a mers pe terenul de joaca al copiilor de gradinița, iar in timp ce aceștia se intorceau in clasa, a scos cuțitul și i-a atacat.

Inca nu se cunosc motivele acestui atac violent, insa unele surse susțin ca femeia, in varsta de 39 de ani, ar fi avut nemulțumiri legate de actuala guvernare.

Crimele violente sunt relativ rare in China, insa in ultimii ani au existat astfel de atacuri in școli și gradinițe, deseori savarșite de persoane care…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Marcel Ciolacu; Din pacate si Romania este pe harta traficantilor de persoane

14:31, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni, un mesaj in cadrul evenimentului de lansare a Strategiei nationale impotriva traficului de persoane pentru perioada 2024-2028, citit de catre seful Cancelariei premierului, Alexandru-Mihai Ghigiu. Premierul arata ca din pacate, si Romania este pe harta traficantilor…

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…

Un barbat a atacat la intamplare o femeie cu cuțitul, in Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul Parchetului

21:05, 24.04.2024 - Un barbat in varsta de 74 de ani a fost reținut, dupa ce a atacat cu cuțitul o femeie, in varsta de 57 de ani. Incidentul șocant a avut loc miercuri dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei.

Șase morți și 12 raniți, majoritatea femei, dupa ce un barbat a atacat cu cuțitul intr-un mall din Sydney

08:25, 15.04.2024 - Poliția australiana a declarat luni ca atacatorul care a injunghiat mortal șase persoane, sambata, intr-un centru comercial aglomerat din Bondi, o suburbie din Sydney, a vizat femeile. Țara iși plange victimele și sute de persoane au depus flori langa locul faptei. In atacul de sambata, cinci dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?