Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O blonda facea videochat XXX la ea acasa. Nici nu stia ce se intampla afara.A ajuns de RASUL netului

Publicat:

O blonda frumoasa avea mare nevoie de bani. Nu-si gasea un job ca lumea sau unul care sa-i aduca banii pe care si-i dorea. A dus-o, totusi, mintea sa înceapa o afacere care s-o satisfaca.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acasa il așteapta o bruneta, dar el a defilat cu o blonda pe litoral! Adrian Eftimie, surprins in compania unei femei misterioase / PAPARAZZI

22:55, 03.05.2024 - Adrian Eftimie a dat lovitura pe litoral! A dansat, s-a distrat, a petrecut pana dimineața, iar la final, a plecat din club cu o femeie misterioasa! Deși acasa il așteapta o bruneta, el a defilat pe litoral cu o blonda care i-ar fi intrat in grații! Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini incendiare!

Ați pierdut pașaportul, cind va aflați in afara țarii? Cum ajungeți acasa in siguranța

10:00, 25.04.2024 - Uneori, pot aparea situații, cind documentele de calatorie au fost pierdute sau deteriorate. In acest caz, cetațenii moldoveni trebuie sa cunoasca, care sint soluțiile pentru a reveni in Republica Moldova in siguranța. In cazul pierderii sau deteriorarii actelor de calatorie in timpul șederii in afara…

Un nou scandal la gradinița! O educatoare din Bacau, inregistrata in timp ce țipa și ii amenința pe copii: Va arunc jos de la etaj

07:25, 04.04.2024 - "Ieși afara mai repede! Ieși, ma, afara! Ieși! Ești culmea, ma, copile, cat de obraznic ești, ma! Ce ești, ma, așa obraznic și neințelegator, ma? Nu te bate demult, de-aia te bate gradinița! Obraznicatura ce ești! Dar ce faci cu mine, teatru, ca și cu mama?"Sunt doar cateva dintre fragmentele inregistrate…

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Dilema unei familii care vrea sa revina acasa. „Noi, cei din afara, suntem obișnuiți cu civilizația. S-a schimbat Romania?”

13:55, 09.03.2024 - O familie de romani care traieste de 20 de ani in SUA analizeaza intoarcerea in Romania, insa are o mare dilema: daca se va putea adapta sistemului de aici. Ce i-au raspuns sute de romani puși in fața aceleiași dileme.

„Daca nu ma da patronul afara...” » Bogdan Andone a continuat tirada in conferința: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate intampla așa ceva!”

12:55, 26.02.2024 - FCSB - FC BOTOȘANI. Un car de nervi la flash-interviuri, unde i-a criticat fara menajamente pe jucatori, Bogdan Andone și-a continuat discursul incisiv și in conferința de presa de la finalul meciului cu FCSB, pierdut de FC Botoșani cu 2-3. Tehnicianul moldovenilor a expus in fața jurnaliștilor principalele…

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.


Ce parere ai despre aceasta stire?