Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O bătrână singură pe lume, din Vaslui, a sunat la 112 de foame. Tanti Maria a izbucnit în lacrimi: "Să vă dea Dumnezeu sănătate"

Publicat:

La 73 de ani, iși duce zilele singura intr-un sat din Vaslui. Femeia spune ca nu are pe nimeni, iar recent a fost externata din Spital. Disperarea ca nu are de unde și nici cu ce sa-și cumpere o bucata de paine a facut-o sa apeleze 112.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batrana lovita de o motocicleta acroșata de o mașina. Victima este in stare grava la spital

18:16, 13.05.2024 - O femeie de 75 de ani, care se deplasa pe jos, pe o strada din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, duminica, 12 mai 2024, victima a unui accident rutier. Un autoturism a acrosat o motocicleta, iar aceasta a lovit-o.

Ce rugaciuni se spun pentru obținerea unui loc de munca?

22:15, 23.04.2024 - Disperarea poate cuprinde și pe cel mai credincios creștin atunci cand incearca sa iși gaseasca un loc de munca și nu reușește. Pentru cei aflați intr-o astfel de situație, apelam la tot ajutorul de care avem nevoie, atat Sfantul Efrem cel Nou ne poate ajuta, dar și Psalmul 38 sau Rugaciunea pentru…

Un profesor a sunat la 112 sa anunțe ca il bat colegii. Care a fost motivul real

09:45, 04.04.2024 - Un profesor de matematica de la o școala din Vaslui a sunat la 112 sa reclame ca il bat colegii. Cand polițiștii au ajuns la fața locului le-a spus ca nu ii face nimeni nimic, dar a sunat pentru ca avea o plangere facuta la ei și nesoluționata. Citește și: Volei: A murit antrenorul legendar […]

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. De ce a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați. Cum au reacționat bucatarii: „Nu m-am gandit” / VIDEO

13:05, 19.03.2024 - In ediția din data de 18 martie 2024, episodul 1 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 18 martie 2024, a adus-o in fața celor patru jurați pe Lucica Susanu. Iata care a fost motivul pentru care a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați, dar și cum au reacționat bucatarii!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

De ce vrea Andra sa fie ”piatra tare”

17:06, 07.03.2024 - Criticata pentru kilogramele in plus Andra a incercat sa slabeasca, dar fara succes. Mai este și gurmanda, dupa cum recunoaște, in cele din urma s-a vazut nevoita sa apeleze la specialiști. Spune ca nu o deranjeaza aspectul, ca e de la Domnu`(sic!), dar cand vine vorba de sanatate… „Eu v-am zis o chestie,…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?