Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O altă vedetă a murit răpusă de cancer pancreatic!

Publicat:

Celebritatea si banii nu te apara de una dintre cele mai crunte maladii, cancerul. Din ce in ce mai multe vedete sunt rapuse de aceasta boala.

, nominalizata de doua ori la Globurile de Aur si o data la premiile Emmy, a murit, zilele trecute, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic.

Vedeta a fost cel mai apreciata pentru rolul din serialul at a Time, unde a interpretat personajul .

Bonnie Franklin avea 69 de ani cand a murit din cauza cancerului pancreatic.

Tot de cancer pancreatic au murit si actorul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Danei Roba dupa ce a murit Anca Molnar. Vedeta e devastata: “S-a imbolnavit cand eu am fost lovita cu ciocanul in cap” EXCLUSIV

19:11, 11.06.2024 - Familia și prietenii varsa rauri de lacrimi pentru Anca Molnar, make-up artistul din Timișoara care s-a stins mult prea devreme din aceasta viața. Avea doar 35 de ani, un soț iubitor și un baiețel care o iubea nespus, insa o boala grea a rapit-o de langa cei dragi. Acum, toți cunoscuții Ancai Molnar…

A murit Kabosu, cainele-vedeta al internetului și emblema „Dogecoin”: „Era Mona Lisa internetului”

13:25, 24.05.2024 - Kabosu, un caine din rasa Shiba Inu, a carui fotografie a devenit o celebra „mema” pe internet si care a inspirat logo-ul criptomonedei Dogecoin, apreciata de Elon Musk, a murit vineri in Japonia.

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de ani

06:45, 28.03.2024 - O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de aniO vedeta din online a murit dupa ce a facut o operație de infrumusețare. Elena Larrea era cunoscuta mai ales pentru actiunile de salvare a animalelor. De altfel, in multe dintre fotografii…


Ce parere ai despre aceasta stire?