Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescentă de 12 ani din raionul Ștefan Vodă a murit electrocutată, după ce a călcat pe un cablu electric

Publicat:

Tragedie in raionul Ștefan Voda. O adolescenta de 12 ani a murit electrocutata, dupa ce a calcat pe un cablu electric, care s-ar fi rupt dupa ce s-ar fi potolit ploaia. S-a intamplat ieri seara, in localitatea Volontiri.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Tragedie pe DN 71: Un barbat care conducea un triciclu electric a cazut intr-un șanț - A murit la spital

23:00, 19.03.2024 - Un barbat care conducea, marti seara, un triciclu electric pe DN 71, in localitatea Dealu Mare, judetul Dambovita, a cazut intr-un sant si a fost ranit. Barbatul de 64 de ani a murit la spital. ”In aceasta seara, 19 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati prin…

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…


Ce parere ai despre aceasta stire?