Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O actriţă care a jucat în „Inocenţa Musulmanilor” depune plângere împotriva producătorului filmului

Publicat:

O actrita americana care a aparut in filmul antiislam „Innocence of Muslims”, cauza violentelor din si nordul Africii, a depus o plangere impotriva presupusului producator.

il acuza pe ca a implicat-o intr-un proiect, mintind-o in privinta intentiilor filmului, scrie BBC. Actrita cere tribunalului sa ordone stergerea filmului de pe platforma Youtube.

Plangerea, depusa in fata Curtii superioare din , il vizeaza pe , un copt (crestin din Egipt) in…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cantitate de cafea este recomandat sa bei pe zi

08:26, 29.05.2024 - Cafeaua este o bautura indragita in intrega lume și chiar mai mult de atat. O ceașca de cafea face parte din rutina zilnica a multor oameni, ea reprezinta și un prilej de ragaz sau relaxare, precum și o modalitate de socializare. In plus, cafeaua conține sute de compuși bioactivi. De fapt, este cea…

Egiptul va sustine plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la CIJ pentru genocid

22:01, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza, relateaza agentiile DPA si EFE.

Egiptul sprijina plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la Curtea Internaționala de Justiție pentru genocid

19:45, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza.

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Netanyahu a anulat atacul de represalii imediate asupra Iranului dupa convorbirea cu Biden

19:50, 14.04.2024 -   Israelul "va cere un pret de la Iran intr-un mod si intr-un moment care ne convine", a declarat duminica ministrul cabinetului de razboi Benny Gantz, dupa atacul iranian cu drone si rachete asupra Israelului. Iranul "a facut cunostinta cu forta sistemului de securitate israelian", a adaugat Gantz,…

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Dacian Cioloș a depus plangere penala impotriva lui Marcel Ciolacu: razboi total pe cazul Roșia Montana

11:00, 11.03.2024 - Europarlamentarul Dacian Cioloș, lider al partidului REPER, a depus plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Marcel Ciolacu. Plangerea vizeaza dosarul Roșia Montana și declarațiile anterioare verdictului, atunci cand existau informații ca Romania ar putea pierde acest proces. ”Am…

Doliu in lumea filmului: a murit un actor care ne-a facut sa radem in zeci de comedii/ Video

07:11, 29.02.2024 - Actorul american Richard Lewis a murit marti, 27 februarie, in urma unui atac de cord, la varsta de 76 de ani, au anuntat miercuri mai multe publicatii americane. El a murit "linistit la domiciliul sau din Los Angeles", au precizat acestea. Cunoscut mai ales pentru rolul sau din popularul serial…


Ce parere ai despre aceasta stire?