Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Nu s-au constatat neconformități!” Garda de Mediu se spală pe mâini în problema delicată a gunoaielor din Cluj

Publicat:

Comisarii Garzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean (GNM-CJ) Cluj au inspectat platforma temporara a deșeurilor din Cluj-Napoca, respectiv celula 1 din Centrul de al Deșeurilor (CMID).

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, judetul Constanta. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

12:55, 17.04.2024 - Urmare a unei reclamatii adresata Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu si a verificarilor efectuate in localitatea Lazu, comuna Agigea, s a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 30.000 lei.Potrivit Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu,…

Miros insuportabil in Cluj. „Am fost terorizați”. Garda de Mediu nu poate interveni pentru ca se respecta legea

13:45, 28.03.2024 - Un miros insuportabil a aparut in mai multe cartiere din Cluj-Napoca, la fel ca anul trecut, cand problema a persistat mai multe zile. Oamenii dau vina pe groapa de gunoi din apropiere, insa autoritațile spun ca mirosul vine de la balegarul impraștiat pe campuri aflate la 20 de kilometri distanța.

Firma Transavia, responsabila de mirosul insuportabil din Cluj. Garda de Mediu: „Respecta codul bunelor practici agricole”.

12:40, 27.03.2024 - In cea de-a doua zi cu miros insuportabil in Cluj-Napoca, Garda de Mediu a anunțat ca firma Transavia este responsabila de aerul irespirabil din oraș, din cauza lucrarilor de fertilizare ale solului efectuate in mod legal.

Mirosul de gunoi a revenit la Cluj! Posibila sursa: Lucrarile de fertilizare a terenurilor efectuate in zona Tureni-Martinești!

18:35, 26.03.2024 - Mai mulți clujeni au semnalat ca iar au simțit un miros pestilențial de gunoi in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, dar și in zona cartierelor Maraști, Gheorgheni, Zorilor și Grigorescu. „Am ieșit din magazinul Sora și m-a izbit mirosul de gunoi. Nu credeam ca o sa mai simțim așa ceva dupa problemele…

Cand pui gunoiul in varful dealului e ca si cum pui cosul de gunoi pe dulap

14:06, 26.03.2024 - LUPAC – Cu gunoiul lui Damocles deasupra capului! Așa au trait locuitorii comunei Lupac de la deschiderea Centrului de Management Intregrat al Deșeurilor (CMID), doar ca n-au știut! In anumite situații limita, avand presentimentul unui pericol iminent, vorbim de „sabia lui Damocles“ ce atarna deasupra…

Galati: Fabrica de ulei sanctionata de Garda de Mediu pentru poluarea aerului

15:55, 22.03.2024 - O fabrica de ulei situata pe teritoriul municipiului Galati a fost sanctionata de Garda de Mediu, cu 15.000 de lei, pentru poluarea aerului, in urma sesizarilor repetate venite din partea cetatenilor referitoare la disconfortul olfactiv, se arata intr-un comunicat de presa remis de Comisariatul Judetean…

Garda de Mediu și-a serbat ziua cu oficiali, directori, oameni rari și elevi – VIDEO & FOTO

15:00, 12.03.2024 - Se implinesc 21 de ani de cand in Romania a fost inființata Garda de Mediu, așa cum este cunoscuta aceasta instituție de catre comunitate. Titulatura oficiala in prezent este Comisariatul Județean al Garzii de Mediu.

Problema gunoaielor din Prahova a ajuns pe masa Comisiei de Mediu din Senat

16:25, 16.02.2024 - Presedintele Comisiei de Mediu din Senat, senatorul Aurel Oprinoiu (USR), cere autoritatilor din Prahova sa inceapa „imediat” procedura de selectie a unui nou operator de salubritate pentru cele peste 80 de localitati in care activeaza United Waste Solutions (UWS).


Ce parere ai despre aceasta stire?