Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu o să mai faci salată de roşii decât în acest fel. Ce trebuie să faci înainte cu tomatele tăiate

Publicat:

Ingrediente:

4 rosii mari, coapte
6 linguri ulei de masline
sare
piper
1-2 linguri otet de vin rosu
o jumatate catel de usturoi, dat pe razatoarea mica
2 lingurite hrean, dat pe razatoarea mica
o legatura de partunjel, maruntit

Mod de preparare:

Rosiile se spala bine, apoi se taie felii de 1 cm, scrie feelikecooking.ro. Daca la reteta se folosesc si rosii cherry, acestea se pot taia in jumatate sau se pot lasa intregi. Se pun intr-un castron si se sareaza.

Se transfera apoi intr-o sita si se lasa 30 de minute la scurs. Sarea va inlatura…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce revigoram cultura de roșii dupa furtuna cu grindina. Amestecul BIO pentru producția de tomate

02:36, 15.06.2024 - Cum revigoram cultura de roșii Roșiile sunt printre cele mai apreciate legume din gradina. Cu o ingrijire adecvata și cateva sfaturi esențiale, rasadurile pot produce fructe delicioase și coapte. Nu este suficient doar sa alegi cele mai bune soiuri de roșii sau sa le asiguri un mediu optim pentru creștere.…

Cu ce revigoram cultura de roșii dupa furtuna cu grindina. Amestecul BIO pentru producția de tomate

16:25, 14.06.2024 - Cum revigoram cultura de roșii Roșiile sunt printre cele mai apreciate legume din gradina. Cu o ingrijire adecvata și cateva sfaturi esențiale, rasadurile pot produce fructe delicioase și coapte. Nu este suficient doar sa alegi cele mai bune soiuri de roșii sau sa le asiguri un mediu optim pentru creștere.…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Top 6 rețete sanatoase și simple pentru zilele aglomerate de la birou. Nu va trebui sa-ți faci griji nici pentru silueta

08:51, 20.05.2024 - Iata cateva rețete care nu necesita mult timp de preparare:1.) Salata de quinoa și legumeIngrediente: quinoa, roșii cherry, castraveți, ardei gras, avocado, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare, piper.Preparare: Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amesteca quinoa cu legumele taiate…

Prajitura rasturnata cu fructe – cum se prepara

09:05, 10.05.2024 - Prajiturile cu fructe au o aroma aparte. Au aluat fraged la baza, pufos la interior, iar umplutura bogata de fructe le ofera o savoare nemaipomenita. Iata cateva idei de prajituri cu un decor deosebit datorita modul de pregatire. Prajitura rasturnata cu fructe.Iți recomandam cateva rețete de prajituri…

Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi. Deliciile care te vor face sa uiți de restricții alimentare

12:50, 17.04.2024 - Perioada de post este mult mai mult decat un simplu act de obediența fața de poruncile religiei. Ea reprezinta o oportunitate de a ne ingriji de sanatatea noastra atat fizica, cat și mentala, oferindu-ne posibilitatea de a ne detoxifia organismul, de a renunța la anumite obiceiuri alimentare nesanatoase…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?