Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai mergeti in strainatate dupa masini! Masinile second-hand din Romania sunt mai ieftine decat in Olanda sau Germania

Publicat:

Masinile second-hand din Romania s-au ieftinit masiv in ultimii ani, astfel incat preturile acestora sunt mai mici decat in tari precum Germania sau Olanda.

Explicatia? Companiile de leasing au recuperat sute de autoturisme de la clientii care n-au mai reusit sa-si plateasca ratele.

Saptamanal, sute de romani sau companii nu-si mai pot plati ratele de leasing la masini, astfel incat ele reajung in posesia companiilor de leasing, potrivit lui , director general BCR Leasing, citat de Mediafax.

Acesta afirma ca firmele de leasing vand masinile cu preturi foarte…

Citeste articolul mai departe pe econtext.ro…  

Sursa articol: econtext.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferii romani prefera mașinile la mana a doua din Germania

14:21, 27.03.2024 - Multe mașini la mana a doua sunt importate dintr-o țara in alta pentru a satisface cererea locala de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și Italia sunt cei mai mari exportatori de mașini rulate din Europa, alimentand restul continentului cu vehicule second-hand. Cu toate acestea, mașinile din…

Romania, in topul țarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila

06:36, 23.03.2024 - Romania se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa. Romania, Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului…

China ramane cel mai important partener comercial al Germaniei

18:01, 12.03.2024 - Statele Unite ale Americii devin din ce in ce mai importante pentru Germania ca partener comercial , dar China ramane in continuare pe poziția de varf. La 253,1 miliarde de euro, volumul importurilor și exporturilor a fost cu doar 0,7 miliarde de euro mai mare decat comerțul cu marfuri cu SUA, care…

Caciu contrazice INS: „Unii prezinta apocalipse, dar economia o duce bine”

16:35, 07.03.2024 - "Intorcandu-ma la cum s-a incheiat anul 2023. Nu sunt atat de convins ca rezultatele din trimestrul IV prezentate de Institutul National de Statistica sunt rezultate foarte corecte din perspectiva realitatii. O sa vedem asta in ajustari, pentru ca acolo avem doar un PIB semnal. Din calculele mele nu…

CONFERINTA NEWS.RO – Adrian Caciu: Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei include si acel deficit de 3% cu orice pret / Acest deficit de 3% a insemnat sa taie intotdeauna de la investitii

10:55, 07.03.2024 - “Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei este si include in ea inclusiv acel deficit de 3% cu orice pret.  O sa incep abrupt cu aceasta abordare ca sa intelegem unde suntem. De fiecare data Romania, cel putin de cand a intrat in Uniunea Europeana,…

Aproximativ 60 de tone de deseuri aduse din trei tari europene, blocate sa intre in Romania

12:55, 29.02.2024 - Trei TIR-uri incarcate cu aproximativ 60 de tone de deseuri aduse din Germania, Spania si Olanda au fost blocate de autoritatile din Arad si Bihor sa intre in tara, dupa ce s-a constatat ca transporturile sunt ilegale, potrivit Agerpres. Automarfarele au fost verificare in Punctele de Trecere a Frontierei…

Lynk & Co continua sa creasca in Europa. In 2024 ajunge și in Romania

13:30, 13.02.2024 - Pentru cine nu știe, constructorul de autombile Lynk & Co este deținut de Geely Automobile Holdings și Volvo Cars. In acest moment, marca este prezenta in 9 piețe europene, mai exact in Suedia, Olanda, Belgia, Germania, Spania, Franța și Italia. In 2024, Lynk & Co continua sa se extinda pe Batranul…

Protest al fermierilor și in Spania. Au blocat drumurile in mai multe regiuni

16:31, 06.02.2024 - Fermierii spanioli solicita aceleași lucruri pe care le cer și cei din Franța, Germania, Polonia, Belgia, Olanda și anume, mai multa flexibilitate din partea Uniunii Europene, controale mai stricte asupra produselor importate din afara UE și mai mult ajutor din partea propriilor guverne. Citește și Bancnote…


Ce parere ai despre aceasta stire?