Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul Volkswagen Golf VII, premieră mondială la Berlin! Primele detalii oficiale şi imagini cu cel mai popular hatchback din lume (VIDEO)

Publicat:

VII a fost dezvaluit oficial aseara la Berlin, înaintea prezentarii pentru public, care va avea loc peste o luna, în cadrul de la Paris.
În privinta design-ului,

Volkswagen a pastrat liniile conservatoare, dar Golf VII are în acelasi timp o noua parte frontala, faruri si stopuri redesenate, scrie worldcarfans.com.

Volkswagen Golf VII a fost dezvaluit aseara lumii întregi, într-o festivitate ce a avut loc la Berlin. Noul model va fi prezent, apoi, la Paris, pe 27 septembrie, în prima zi…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele schițe oficiale cu noul concept Smart #5, primul SUV electric de clasa medie al marcii

14:11, 23.04.2024 - In urmatoarele zile, constructorul german urmeaza sa prezinte primele imagini oficiale cu noul Smart Concept #5. Acesta este un concept care anunța un viitor SUV electric de clasa medie, primul din istoria marcii. Imaginile cu noul concept vor fi dezvaluite in cadrul Salonului Auto de la Beijing, care…

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Un magnet de 132 de tone a oferit imagini in premiera ale creierului uman

01:25, 04.04.2024 - Cel mai puternic RMN din lume, instalat in apropiere de Paris, a furnizat primele sale imagini ce prezinta creierul uman, scopul fiind ințelegerea mai profunda a unor boli neurodegenerative si psihiatrice, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Campul magnetic al magnetului neobisnuit al dispozitivului…

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

EXCLUSIV! Prime Kapital a dezvaluit primele detalii despre noul Mall din Bacau, ce va fi construit pe terenul achiziționat de la DEDEMAN, din zona Letea

08:50, 26.02.2024 - Compania Prime Kapital a dezvaluit primele detalii despre noul Mall din Bacau, ce va fi construit pe terenul fostei fabrici Letea. Investitorii, care dețin centre comerciale in multe alte orașe din Romania, au achiziționat terenul de la DEDEMAN și deja au obținut documentațiile necesare de la Primaria…

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.


Ce parere ai despre aceasta stire?