Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul trailer al sezonului VII de Game of Thrones (VIDEO)

Publicat:

Cel de-al șaptelea sezon al serialului Game of Thrones va avea premiera pe 16 iulie, iar cu aproape trei saptamâni înainte a aparut un nou trailer oficial al sezonului.

Al saptelea sezon al serialului &"Game of Thrones&" va fi însotit de sloganul &" is Here&". Sezonul șapte al serialului Game of Thrones a fost amânat pentru luna iulie, spre deosebire de sezoanele anterioare ale show-ului, care au avut premierele în timpul primaverii.


Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Actorul roman Victor Dorobantu revine in distributia sezonului 2 al serialului Wednesday, in rolul Thing

09:05, 09.05.2024 - Thing, personajul interpretat de romanul Victor Dorobantu in sezonul 2 al serialului „Wednesday”, a fost ales de echipa de productie sa fie „influencerul" care impartaseste, la nivel global, toate noutatile despre serial, dar si informatii din culise, potrivit news.ro

Thandiwe Newton va fi in distributia sezonului 2 al serialului Wednesday

15:30, 24.04.2024 - Thandiwe Newton este cel mai nou membru al distributiei care s-a alaturat sezonului 2 al serialului "Wednesday" de la Netflix, potrivit news.roVariety a aflat in exclusivitate din surse ca Newton va juca in cel de-al doilea sezon al serialului.

Surpriza sezonului in Cupa Romaniei! Corvinul se califica in finala

21:35, 17.04.2024 - Echipa de liga secunda Corvinul Hunedoara s-a calificat miercuri in finala Cupei Romaniei. Hunedorenii au invins in semifinala pe FC Voluntari cu 3-1. Aceștia vor intalni in finala caștigatoarea celeilalte semifinale dintre Oțelul Galați și Universitatea

Premiera serialului National Geographic „NASA: culisele inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave in spațiu TRAILER

14:25, 14.04.2024 - Pornind de la o data emblematica in istoria explorarii spațiului, 12 aprilie 1981, cand Administrația Naționala Aeronautica și Spațiala a lansat nava spațiala Columbia (OV-102), National Geographic aduce serialul „NASA: Culisele Inovațiilor”.

Thomas Tuchel ramane antrenorul lui Bayern pana la finalul sezonului

19:20, 08.04.2024 - Thomas Tuchel va ramane antrenorul lui Bayern Munchen pentru saptamanile ramase in acest sezon, in ciuda rezultatelor slabe din ultimul timp, a declarat luni Max Eberl, directorul sportiv al clubului din Bundesliga, informeaza DPA.

Gabriel Boriga continua la Chindia Targoviște! Va ramane președintele clubului pana la finalul sezonului

21:05, 22.03.2024 - Gabriel Boriga continua la Chindia Targoviște ca președinte! Acesta a confirmat, intr-o conferința de presa, ca pana la finalul sezonului va ramane in fruntea clubului, iar apoi iși va depune mandatul, dupa ce echipa a ratat obiectivul calificarii in play-off. „Inca de la prima conferința am spus ca…

SuperLiga: Penultima partida a sezonului. FCU Craiova - Universitatea Craiova

16:50, 10.03.2024 - FCU Craiova și Universitatea Craiova se intalnesc, duminica, in penultima partida a sezonului regular din Superliga de fotbal. Partida va incepe la ora 20.45. Meciul nu poate schimba foarte mult situația in clasament.

Primul bonus al sezonului 20 se acorda sambata aceasta la Te cunosc de undeva!

12:40, 28.02.2024 - Seara incarcata de emotie sambata, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oara in sezonul 20, unul dintre jurati va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastica a clasamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?