Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul ambasador al Statului Israel soseşte joi la Bucureşti

Publicat:

al in Romania, , soseste joi la Bucuresti, a informat un comunicat al Ambasadei, transmis AGERPRES.

Dupa ce va ateriza la Bucuresti, va merge direct la Memorialul Victimelor Holocaustului, pentru a depune o coroana de flori in memoria celor 400.000 de evrei care au pierit in timpul Holocaustului din Romania si pentru a rosti Kaddish, o rugaciune pentru omagierea lor, a precizat sursa citata.

Cu aceasta ocazie, Ministerul de Externe israelian a pregatit un videoclip prin intermediul caruia romanii il pot cunoaste…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: Romania nu va intra in niciun razboi. Rusia nu va ataca Romania, e un joc

12:15, 25.05.2024 - MAE a declarat vineri persona non grata un diplomat de la Ambasada Rusiei de la București, „pentru activitați care contravin prevederilor Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice”. Ministerul rus de Externe a reacționat imediat și susține ca Rusia „va da un raspuns adecvat”. Referindu-se…

Reacția Rusiei dupa ce Romania a expulzat un diplomat rus, implicat in acțiunea de spionaj

16:25, 24.05.2024 - Dupa ce Romania a expulzat un diplomat din cadrul Ambasadei Rusiei de la București, Ministerul rus de Externe a reacționat amenințand țara membra NATO, relateaza agenția de presa rusa TASS.

Romania a expulzat un diplomat rus. Reacția Federației Ruse

16:25, 24.05.2024 - Ministerul rus de Externe a reacționat, vineri, dupa ce Romania a expulzat un diplomat din cadrul Ambasadei Rusiei de la București și susține ca „va da un raspuns adecvat”, relateaza agenția de presa rusa TASS. MAE a declarat vineri persona non grata un diplomat de la Ambasada Rusiei de la București,…

Rusia amenința Romania dupa ce MAE a expulzat un diplomat rus: „Vom da un raspuns adecvat”

15:35, 24.05.2024 - Ministerul rus de Externe a reacționat, vineri, dupa ce Romania a expulzat un diplomat din cadrul Ambasadei Rusiei de la București și susține ca „va da un raspuns adecvat”, relateaza agenția de presa rusa TASS.

Rusia, raspuns pentru Romania dupa ce un diplomat a fost declarat persona non grata

15:15, 24.05.2024 - Rusia va raspunde deciziei Romaniei de a declara persona non grata un diplomat al ambasadei ruse la București, a declarat Ministerul rus de Externe pentru TASS."Rusia va da un raspuns adecvat", a declarat departamentul diplomatic rus.

Rusia a acuzat Romania ca vrea sa „anuleze" cultura rusa

12:00, 19.04.2024 - Ministerul rus de Externe a acuzat faptul ca Romania incearca sa „anuleze” cultura rusa dupa ce la București a fost anulata difuzarea a doua filme rusești, considerate de propaganda, relateaza TASS, conform HotNews.ro.

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Putin, decret special pentru Romania

11:06, 17.04.2024 - Prin decretul președintelui Federației Ruse V. B. Putin, a fost numit noul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse in Romania. Acesta este Vladimir Georgievici Lipaev, anunța Ministerul rus de Externe. B. G. Lipaev s-a nascut in 1959, vorbește germana, engleza și franceza. A lucrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?