Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouăsprezece morţi în rândul susţinătorilor Iranului în represalii americane în urma uciderii unui american în Irak

Publicat:

Armata americana a bombardat baze ale unei factiuni armate favorabile Iranului in Irak, omorand 19 combatanti, la doua zile dupa un atac cu racheta in care a fost ucis pentru prima oara un american, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

China se plange ca e „denigrata” și „reprimata” de SUA și amenința cu represalii dupa noi sancțiuni americane

17:01, 02.05.2024 - China amenința Statele Unite cu represalii dupa ce guvernul american a decis sa impuna noi sancțiuni regimului de la Beijing, menite sa paralizeze capacitațile militare și industriale ale Rusiei prin pedepsirea companiilor chineze care ajuta Kremlinul sa obțina armament pentru razboiul sau impotriva…

Atac barbar asupra Odesei: Exista morți

14:20, 01.05.2024 - Armata a atacat centrul orașului Odessa in noaptea de 1 mai. Despre acest lucru a declarat șeful administrației civile regionale, Oleg Kiper. Potrivit acestuia, atacul a fost efectuat cu rachete balistice. Drept urmare, trei persoane au fost ucise, inclusiv un ofițer de poliție. Alte trei persoane au…

Iran a anunțat ca oprește atacurile din Israel cu o condiție. Avertismentul ferm pentru alte țari: ”Vom raspunde cu forța”

10:15, 14.04.2024 - Iran a facut un anunț de ultima ora! Armata a anunțat ca a oprit razboiul impotriva Israelului! Insa, a impus o condiție in ceea ce privește menținerea pacii,iar in acest caz sunt vizate și alte țari. Iata avertismentul ferm și dur al Iranului!

Israel ia masuri fara precedent de teama Iranului: Anunț de ultima ora de la autoritați

22:21, 13.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata inchiderea scolilor din motive de securitate pe fondul amenintarilor Iranului cu represalii dupa un atac mortal la inceputul lunii aprilie impotriva consulatului iranian de la Damasc, pe care Teheranul il atribuie Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Monarhiile arabe din Golf au cerut imperativ Statelor Unite sa nu atace Iranul de pe baze aflate pe teritoriul lor (surse)

22:00, 12.04.2024 - Statele arabe din Golf au solicitat SUA sa nu lanseze lovituri asupra Iranului de pe bazele militare americane aflate pe teritoriile lor și nici din interiorul spațiul lor aerian, conform unor surse americane citate de middleeasteye.net.

Israelul se blidenaza dupa amenințarile Iranului - Noul sistem de aparare C-Dome a fost folosit in premiera (VIDEO)

06:30, 09.04.2024 - Armata israeliana a anuntat marti dimineata ca a desfasurat pentru prima data noul sau sistem de aparare "C-Dome", versiunea navala a scutului sau antiracheta "Iron Dome", pentru a contracara un aparat "suspect" care a patruns in spatiul sau aerian, scrie AFP.

Zeci de morti in raiduri israliene in ajunul Ramadanului - Noul bilant total al razboiului indica 31.045 de morti

12:50, 10.03.2024 - Armata israeliana a lansat duminica noi bombardamente asupra Gazei, facand zeci de morti in ajunul Ramadanului si pe fondul unei mobilizari internationale pentru trimiterea de ajutoare umanitare populatiei civile asediate si amenintate de foamete, relateaza AFP, potrivit Agerpres. In cadrul unui…

Acțiune eșuata a forțelor speciale ucrainene - Morți eroic, anunța Kievul

23:55, 29.02.2024 - Armata rusa a anuntat joi ca a respins debarcarea unui comando al Fortelor Speciale ucrainene, in sudul Ucrainei ocupate, si da asigurari ca a ucis ”pana la 25 de militari” si a luat prizonier un militar, relateaza AFP, potrivit news.ro. Ministerul rua al Apararii a anuntat intr-un comunicat ca militari…


Ce parere ai despre aceasta stire?