Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua Zeelandă: Bilanţul victimelor exploziei vulcanului de pe White Island a ajuns la 16 persoane

Publicat:

O persoana care a fost tratata in spital dupa eruptia vulcanului de pe , din , a murit, ceea ce a facut ca bilantul oficial al victimelor sa ajunga la 16. persoane, conform politiei, transmite BBC. CNN relateaza despre cazul unei familii, fiind astfel facute publice numele a trei victime, doua tinere si tatal lor. Una dintre fete a murit, iar tatal si sora ei sunt internati in spitale in stare grava.

Cea de a 16-a persoana decedata nu a fost identificata, a murit in Australia, dupa ce a fost repatriata pentru tratament.

Aproximativ 20 de persoane raman…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacuri rusești din duminica Paștelui ortodox. O persoana a murit, 17 au fost ranite in Harkov

23:46, 05.05.2024 - Atacurile rusești din duminica Paștelui ortodox au ucis o femeie ingropata sub daramaturi și au ranit 17 persoane in orașul ucrainean Harkov și in regiunea inconjuratoare, au declarat oficialii regionali.

Explozie neurmata de incendiu la un bloc din Craiova: O persoana a MURIT! S-a prabușit o parte a etajului 1

22:40, 17.04.2024 - In urma evenimentului, s-a prabușit o parte a etajului 1.Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. In aceste momente, acționeaza: 1 autospeciala de stingere, 2 autospeciale…

Explozia de la hidrocentrala din nordul Italiei: Bilantul victimelor a crescut la sase morti. O persoana data in continuare disparuta

17:01, 12.04.2024 - Sase persoane au murit in explozia care a avut loc marti intr-o centrala hidroelectrica in nordul Italiei, iar o persoana ramane in continuare data disparuta, potrivit unui nou bilant al dramei, relateaza AFP.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Trei tineri au murit și alți trei au fost raniti, dupa ce masinile lor s-au ciocnit si s-au rasturnat, in Neamț

09:10, 31.03.2024 - Un tragic accident a avut loc duminica noapte in localitatea Paraul Pantei din județul Neamț, soldandu-se cu moartea a trei tineri cu varste intre 17 si 22 de ani și ranirea altor trei. Mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent și s-au rasturnat in curțile unor case.In accident au fost implicate…

Atac armat la Moscova. Patru suspecți au fost arestați, alte 11 persoane reținute. Bilanțul victimelor crește la 93 de morți.

11:30, 23.03.2024 - Kremlinul a anuntat sambata arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru atacatori, dupa atacul armat de vineri de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI),

Atentat terorist in Rusia! Peste 60 de oameni au murit. Bilanțul victimelor

09:35, 23.03.2024 - Un atac terorist brutal a lovit Rusia, lasand in urma un bilanț de groaza: peste 60 de vieți pierdute și peste 100 de raniți. Un incendiu devastator a izbucnit in timpul unui concert la o sala de evenimente din periferia Moscovei, șocand intreaga națiune! Iata cele mai noi informații despre tragedie.…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.


Ce parere ai despre aceasta stire?