Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă morţi, între care doi copii, în urma unui accident aviatic în SUA

Publicat:

Noua persoane, inclusiv doi copii, au murit dupa ce un avion s-a prabusit sambata in statul american Dakota de Sud, in timpul unei furtuni puternice, au informat autoritatile locale, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar / FOTO

15:15, 24.03.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea mamei și celor trei copii morți in incendiul din Bologna. Apropiații trec prin clipe de coșmar in urma tragediei din nordul Italiei. Mai mulți preoți i-au condus pe ultimul drum.

O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia

12:35, 15.03.2024 - O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei au murit vineri dimineața intr-un incendiu in apartamentul lor din Bologna, Italia. Femeia, Stefania Alexandra... The post O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia appeared first on Special Arad · ultimele știri…

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Suceava: Doi copii transportati la spital, dupa un accident rutier la Fratautii Vechi

14:40, 06.02.2024 - Doi copii au fost raniti in urma unui accident rutier produs, marti, pe raza localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). In accident au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul s-a rasturnat pe cupola in afara…


Ce parere ai despre aceasta stire?