Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă angajați locali ai unei organizații neguvernamentale din Cehia, uciși într-un atac în nordul Afganistanului

Publicat:

Noua angajați locali ai unei organizații neguvernamentale din Cehia au fost uciși in noaptea de luni spre marți in provincia Balkh (nordul angajați locali ai unei organizații neguvernamentale din Cehia, uciși intr-un atac in nordul Afganistanului a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac israelian in nordul Siriei: Cel puțin 12 luptatori pro-regim, uciși intr-o fabrica de langa Alep VIDEO

07:10, 03.06.2024 - Un atac israelian asupra unei fabrici dintr-o localitate sistuata in apropiere de Alep, in nordul Siriei, a dus la moartea a cel puțin 12 luptatori pro-regim in cursul nopții de duminica spre luni, conform unui ONG, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

47 de morti in urma ploilor torentiale si inundatiilor din nordul Afganistanului

16:50, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial. In ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Trei turiști spanioli au fost uciși in Afganistan

11:50, 18.05.2024 - Trei turiști spanioli și un cetațean afgan au fost uciși de oameni inarmați in provincia Bamyan din regiunea a Afganistanului, a anunțat Ministerul de Interne... The post Trei turiști spanioli au fost uciși in Afganistan appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Turiștii uciși in Afganistan erau spanioli

09:05, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Cinci membri ai irganizației umanitare World Central Kitchen, inclusiv polonezi și australieni, mor intr-un atac aerian israelian

05:35, 02.04.2024 - Cinci angajati ai World Central Kitchen, printre care polonezi si australieni au fost ucisi intr-un atac aerian in Fasia Gaza, informeaza Rador Radio Romania. Cel puțin cinci angajați de la organizatia umanitara World Central Kitchen (Bucataria Centrala Mondiala) au fost uciși de o lovitura aeriana…


Ce parere ai despre aceasta stire?