Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou-născut rămas orfan după ce mama lui a murit de COVID. Tânăra era nevaccinată

Publicat:

Tragedie intr-o familie din judetul Suceava. O femeie de doar 32 de ani, infectata cu noul coronavirus, a murit la aproape trei saptamani dupa ce a nascut. Bolnava nu era vaccinata si nu avea alte patologii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Doliu in lumea medicala: un doctor renumit a murit, la doar 41 de ani, intr-un grav accident, in București 

14:55, 12.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani.Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular.„Am ințeles ca ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de sanatate.…

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Nou-nascut abandonat intr-o mașina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de polițiști

17:36, 18.03.2024 - Polițiștii din Suceava ancheteaza o femeie de 32 de ani pentru pruncucidere. Femeia a mers la spital cu dureri dupa naștere, iar medicii au aflat ca aceasta iși abandonase copilul nou-nascut intr-o mașina de spalat.

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

Incendiile din Chile fac prapad, 112 persoane au murit: „Este cea mai mare tragedie pe care am vazut-o"

08:10, 05.02.2024 - Este alerta in Chile din cauza incendiilor puternice. Focurile uriașe care devasteaza regiunea turistica de coasta Valparaiso, in centrul statului. s-au soldat cu cel putin 112 morti, un bilant care este posibil sa creasca luni, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?