Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norvegia a depistat iod radioactiv la granița cu Rusia

Publicat:

Norvegia a detectat iod radioactiv in aer la granița cu Rusia. Iodul radioactiv a fost identificat in filtrele unei stații de monitorizare a radioactivitații, in perioada 9-12 august. Cu o zi inainte, la 8 august, a avut loc un incident nuclear, mai exact explozia unei rachete cu combustibil lichid intr-o baza militara rusa din regiunea Arhanghelsk.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Țarile NATO vecine cu Rusia vor ridica un „zid de drone”: „E ceva complet nou. Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

23:05, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia au convenit sa ridice un „zid de drone” pentru a-si apara frontierele de „provocari”, a anuntat vineri guvernul lituanian, transmite AFP, citata de Agerpres.

Tarile NATO vecine cu Rusia vor sa-si protejeze frontierele cu „un zid de drone”: „Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

22:30, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda, Norvegia si Polonia, au convenit sa ridice un "zid de drone" pentru a-si apara frontierele de "provocari", a anuntat vineri guvernul lituanian, informeaza Agerpres, care preia AFP."Este vorba despre ceva complet nou, un zid de…

Finlanda planuiește sa foloseasca rezerviști pentru a patrula la granița cu Rusia

20:40, 15.05.2024 - Finlanda planuiește sa foloseasca rezerviști pentru a patrula la granița comuna cu Rusia. Mii de rezerviști ar putea fi trimiși in zona. Decizia va fi luata daca va crește numarul de migranți ilegali.

Maia Sandu vrea reintegrarea Transnistriei inainte ca Republica Moldova sa adere la UE: „Lucram in acest sens”

17:06, 07.05.2024 - Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria, sustinuta de Rusia, inainte de a adera la Uniunea Europeana, a declarat marti presedinta republicii Maia Sandu, aflata intr-o vizita de stat in Norvegia, relateaza Reuters si Radio Chisinau.

Macron vorbește despre moartea brutala a Europei si are un plan

18:21, 02.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron isi detaliaza in The Economist planul in vederea evitarii unei morti ”brutale” a UE si isi asuma in trecere pozitia controversata cu privire la posibilitatea trimiterii unor trupe la sol in Ucraina, daca Moscova ”va strapunge liniile frontului”, scrie AFP. ”Daca…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Șase avioane de lupta rusești ar fi fost distruse intr-un atac ucrainean cu drone/ Peste 40 de drone au fost lansate la peste 100 de km de granița

13:35, 05.04.2024 - Oficialii din domeniul apararii de la Moscova, citați de The Guardian, spun ca Ucraina a lansat peste 40 de drone in regiunea Rostov, care se invecineaza cu Rusia, in ceea ce pare a fi unul dintre cele mai mari atacuri aeriene efectuate de Ucraina in cei trei ani de razboi. Ministerul rus al Apararii…

Autoritatile ucrainene au inceput evacuarea in masa intr-o regiune din nordul tarii, la granița cu Rusia

07:15, 16.03.2024 - Autoritatile ucrainene au inceput evacuari in masa ale comunitatilor din regiunea Sumi, in nordul tarii, aproape de granita cu Rusia, dupa perioade lungi de bombardamente intense asupra zonei, au anunțat vineri oficialii locali.


Ce parere ai despre aceasta stire?