Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nor bizar în Japonia | VIDEO

Publicat:

Un nor cu o forma rara a aparut miercuri in apropierea , dupa ce un taifun a maturat Japonia.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Japonia lupta impotriva invaziei de turiști. Cum vrea sa salveze Muntele Fuji de mulțimile de vizitatori

16:35, 13.05.2024 - Pentru a gestiona aglomerația și impactul negativ al turismului de masa, autoritațile japoneze vor sa introduca un sistem de rezervare online pentru accesul pe traseul principal de vizitare al Muntelui Fuji.

Japonia introduce un sistem de rezervare online pentru vizitarea Muntelui Fuji

15:41, 13.05.2024 - Autoritatile japoneze vor introduce un sistem de rezervare online pentru a permite accesul pe cel mai popular traseu de vizitare amenajat pe faimosul Munte Fuji, incercand astfel sa combata supraturismul, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

(video) Un oras din Japonia incepe sa blocheze privelistea Muntelui Fuji pentru turisti

18:00, 05.05.2024 - Intr-un orasel japonez au inceput lucrarile pentru a ridica o bariera care sa blocheze privelistea celui mai faimos obiectiv turistic al tarii, Muntele Fuji, dupa ce localnicii s-au plans de comportamentul nepotrivit al turistilor avizi de fotografii, scrie news.ro.

Japonia și turiștii nesimțiți: Un zid negru va bloca perspectiva Muntelui Fuji

22:20, 27.04.2024 - Japonia se confrunta cu o provocare: cum sa impiedice comportamentul nepoliticos al turiștilor, fara sa distruga una dintre cele mai iconice priveliști din țara. Autoritațile din Fujikawaguchiko au decis sa acționeze ferm pentru a stopa turismul iresponsabil care a poluat și aglomerat zona. Una dintre…

Un oraș din Japonia ridica un gard de 2,5 metri, pentru a bloca o priveliste spre Muntele Fuji, foarte populara printre turiștii care „nu respecta regulile”

16:25, 26.04.2024 - Micul oras japonez Fujikawaguchiko, situat in apropierea Muntelui Fuji, a decis sa ridice un gard inalt pentru a opri afluxul de turisti straini, care dau dovada uneori de proaste maniere, intr-un loc foarte popular pentru fotografierea celebrului vulcan, scrie AFP, potrivit Agerpres.Orasul intentioneaza…

Un oraș din Japonia va bloca priveliștea Muntelui Fuji pentru turiștii problematici

10:35, 26.04.2024 - O bariera neagra imensa care sa blocheze Muntele Fuji va fi instalata intr-un loc popular pentru fotografii de catre autoritațile japoneze exasperate de mulțimea de turiști straini care se comporta necorespunzator.

Cum SUA iși menține supremația economica in 2024, in timp ce restul lumii se zbate

08:20, 21.02.2024 - In SUA, locurile de munca sunt abundente, consumatorii sunt increzatori și cheltuiesc, iar acțiunile au atins un record in februarie, cu dolarul puternic. Economia a crescut anul trecut mai mult decat dimensiunea economiilor Spaniei sau Indoneziei, incheind 2023 cu cele mai rapide creșteri consecutive…

Cuvinte cheie:

japonia bizar muntelui fuji

Ce parere ai despre aceasta stire?