Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi incidente în Brazilia înainte de startul Cupei Mondiale: protestatarii au aruncat cu pietre în clădirea unde era expus trofeul

Publicat:

Mai multi manifestanti au invadat, marti, la Belem, sala in care era expus trofeul de fotbal, din aceasta cauza cupa fiind scoasa din incinta de catre organizatori si evenimentul de prezentare incheiat mai devreme, informeaza cotidianul O Estado de , citat de Mediafax.

Mai mult, zeci de manifestantii au aruncat cu pietre in cladirea in care era expus trofeul . Acestia au protestat fata de organizarea turenului final in Brazilia si de marirea pretului biletelor pentru transportul in comun.

Acest nou val de proteste vine la o zi dupa…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un puști și-a ucis parinții și sora dupa ce i-au luat telefonul și calculatorul, drept pedeapsa: „Aș face totul din nou”

18:45, 21.05.2024 - Un baiat de 16 ani a fost arestat pentru ca și-a impușcat mortal parinții adoptivi și sora. Dupa o cearta, aceștia au decis sa ii confiște telefonul și calculatorul ca pedeapsa. Un baiat de 16 ani a fost arestat pentru ca și-a ucis parinții adoptivi și sora in Sao Paulo, Brazilia. El a marturisit apoi…

FIFA anunța perioada organizarii ediției inaugurale a Cupei Mondiale a Cluburilor feminine

14:06, 15.05.2024 - Prima ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin a fost propusa pentru a incepe in perioada ianuarie-februarie 2026. Turneul cu 16 echipe va avea loc o data la patru ani, a anunțat miercuri FIFA, organismul care guverneaza fotbalul mondial.

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Ciclism: Vlad Dascalu, la startul primei etape a Cupei Mondiale de mountain bike

12:40, 12.04.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC / CS Dinamo Bucuresti), care a inceput sezonul cu cateva succese in cursele europene de mountain bike, va lua startul in acest weekend la prima etapa a Cupei Mondiale de MTB XCO / XCC, de la Mairipora (Brazilia).

Aceasta insula din paradis te va ucide in 5 minute. De ce a bagat spaima in turiști

22:31, 27.03.2024 - La prima vedere, frumoasa insula Ilha da Queimada Grande situata in Atlantic la circa 144 kilometri de zona costiera a orasului Sao Paulo din Brazilia, pare inca un colt paradisiac.O superba insula tropicala cu plaje neatinse, jungla virgina si ape limpezi. Insa toti brazilienii se feresc de ea cu orice…

Gimnastica aerobica: Leonard Manta, de la CS Farul Constanta, concureaza la etapa de Cupa Mondiala din Portugalia

17:00, 22.03.2024 - Leonard Manta este vicecampion mondial in 2022 si european in 2023 cu echipa Romaniei. La prima etapa din 2024 a Cupei Mondiale la gimnastica aerobica, intrecere care se desfasoara in Portugalia, la Cantanhede, participa, la reprezentant al Romaniei, si Leonard Manta, de la CS Farul Constanta antrenor,…

Cercetatorii au creat super-vaca modificata genetic, care produce lapte pentru diabetici

11:36, 21.03.2024 - Aceasta inovație ar putea avea un impact semnificativ asupra pacienților cu diabet, deoarece ar putea face insulina mult mai accesibila și mai ieftina pentru cei care depind de aceasta substanța vitala pentru controlul nivelului glicemiei.Milioane de oameni care traiesc cu diabet de tip 1 din intreaga…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.


Ce parere ai despre aceasta stire?