Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii în cazul crimei de la Constanţa. Ce a strigat criminalul bărbatului în vârstă de 84 de ani când şi-a dat seama ce a făcut

Publicat:

Criminalul barbatului in varsta de 84 de ani le-a povestit anchetatorilor ce s-a intamplat in momentul comiterii faptei. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca se cunoștea cu victima și ca i-a cerut bani.

Barbatul, bolnav de cancer, avea nevoie de bani pentru un tratament. Cand victima i-a spus ca trebuie sa se mai gandeasca, barbatul a plecat. A revenit insa, dupa cateva ore. Atunci, a aflat ca raspunsul este „Nu" și a luat o perna de pe pat.

Agresorul a așezat perna deasupra feței varstnicului și a apasat pentru 3-4 minute, conform replicaonline.ro.

Cand a realizat ce…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul in varsta de 27 de ani, ucis pe o strada din Suceava, ar fi fost omorat din razbunare! Noi detalii șocante in cazul lui Bogdan

20:20, 02.05.2024 - Un tragic eveniment a șocat Suceava, unde un tanar in varsta de 27 de ani, Bogdan, a fost gasit mort pe o strada din oraș. Potrivit ultimelor informații, investigațiile sugereaza ca acesta ar fi fost victima unui act violent motivat de razbunare.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Crima de la Gradina Botanica. Tatal Melisei, eleva ucisa la Craiova, a atacat duba in care se afla ucigașul fiicei sale

13:15, 29.02.2024 - Incidentul a avut loc dupa ce ancheta in dosarul crimei a adus la lumina detalii tulburatoare. Deși asasinul in varsta de 17 ani și-a premeditat gestul, acesta nu cunoștea victima. Oamenii legii au confirmat ca nu existau legaturi prealabile intre tanarul criminal și Melisa.Familia Melisei și colegii…


Ce parere ai despre aceasta stire?