Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii despe fata ucisă la Oradea! Asasinul a împuscat-o de 2 ori în cap

Publicat:

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala dupa moartea Daliei, tânara gasita împuscata în cap, într-o masina abandonanta! Asasinul a tras de doua ori, dupa ce deja îl împuscase pe barbatul în compania caruia se afla tânara.

a crezut ca este iubitul Daliei, însa adevarul e altul: era un zugrav care urma sa realizeze lucrari în urmatoarele zile în casa fetei. Conform observator.tv, tânara în vârsta de 24 de ani prezenta doua plagi împuscate în zona capului, ceea ce ne duce…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii ingrozitoare in cazul femeii ucisa și bagata in geamantan. Planul diabolic pe care cuplul criminal l-a pus la cale

10:06, 12.06.2024 - Un cuplu din Oradea, alaturi de o femeie au asasinat-o pe femeie și i-au ascuns cadavrul intr-un geamantan. Apoi, cei doi au sunat la 112 și au incercat sa duca polițiștii pe o pista falsa. Șirul grozaviilor a continuat.

Noi detalii in cazul crimei din Oradea. Sora femeii omorate, gasita subnutrita și ranita intr-un apartament

13:10, 11.06.2024 - Intr-un cartier de blocuri din Oradea aproape de locul unde a fost gasit cadavrul, poliția a descoperit o femeie subnutrita și cu rani pe tot corpul, care a fost transportata de urgența la spital.

Detalii șocante. Raisa, fetița de 2 ani, ar fi fost ucisa cu cruzime de catre verișorul ei.

15:10, 30.05.2024 - Raisa, fetita de 2 ani si 5 luni din comuna Breasta, judetul Dolj, care a fost gasita moarta in urma cu doua zile, a decedat dupa ce verisorul ei, de 15 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cutit si apoi ar fi strangulat-o cu o funie din material textil.

Detalii șocante in cazul crimei de la Botoșani. Femeia, ucisa in somn dupa o criza de gelozie. 'Toata viața lui a spus ca o va omori'

21:20, 27.05.2024 - Barbatul care a fost gasit spanzurat in curtea casei și-a ucis inainte soția cu o bardița și a lasat-o in pat intr-o balta de sange. Descoperirea macabra a fost facuta de mama femeii, ingrijorata ca fiica ei nu a mai ajuns la locul de munca in acea zi.

Crima Republica Moldova. Gravida ucisa de polițist, supusa unor chinuri groaznice! Noi detalii din ancheta

08:05, 24.04.2024 - Polițistul in varsta de 45 de ani a luat-o la ocazie pe tanara de 19 ani, insarcinata in 6 luni. Crezand ca este om de buna credința, fata a acceptat insa ce a urmat a fost o adevarata tortura. Camerele de supraveghere din locuința barbatului arata ca acesta a dus-o la el acasa, unde a supus-o la chinuri…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?