Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noaptea Muzeelor: 22 de instituţii de cultură din subordinea Primăriei Capitalei vor fi deschise

Publicat:

Primaria Capitalei anunta ca 22 de institutii de cultura din subordinea institutiei isi deschid portile in Noaptea Muzeelor, in 14 mai, asteptandu-si vizitatorii cu expozitii, spectacole de muzica si teatru, recitaluri, prezentari interactive si tururi ghidate ale unor case memoriale. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Cultura, Invatamant, Turism a Municipiului Bucuresti si institutiile de cultura din subordine, se alatura Noptii Europene a Muzeelor si isi asteapta vizitatorii in 14 mai cu expozitii, spectacole de muzica si teatru, recitaluri, prezentari interactive si tururi ghidate…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Muzeul National de Istorie a Romaniei: Expozitia In jurul Atacului de la Smardan. Pictori ai Razboiului de Independenta in colectia MNIR", isi prelungeste perioada de vizitare

12:40, 13.04.2024 - Expozitia "In jurul Atacului de la Smardan. Pictori ai Razboiului de Independenta in colectia MNIR, isi prelungeste perioada de vizitare pana la data de 12 mai 2024, potrivit Muzeului National de Istorie a Romaniei. Dintre episoadele definitorii pentru istoria moderna romaneasca, Razboiul Ruso Turc…

Comoara din tezaurul Bibliotecii „V.A. Urechia” din Galați, 85 de gravuri desenate de Rembrandt

23:05, 08.04.2024 - In seiful in care este pastrat tezaurul Bibliotecii „V.A. Urechia” din Galați se afla, pe langa 3.000 de stampe și 12 incunabule și o colecție de 85 de gravuri ale celebrului pictor Rembrandt Harmenszoon van Rijn, unul dintre cei mai mari pictori ai lumii. Aceasta colecție care conține cele 85 de gravuri…

Expoziția „Iulia Halaucescu – Confesiuni cromatice la centenar 1924-2024”

09:21, 31.03.2024 - Vernisajul expoziției „Iulia Halaucescu – Confesiuni cromatice la centenar 1924-2024”, va avea loc duminica, 31 martie 2024, incepand cu ora 17.00, la Muzeul de Arta Piatra Neamț. Evenimentul se va desfașura in prezența scriitorilor Grigore Ilisei și Emil Nicolae. Expoziția este organizata cu prilejul…

Omagiu lui Valeriu Veliman la Muzeului Carții și Exilului Romanesc

14:20, 01.03.2024 - Astazi, se aduce un omagiu lui Valeriu Veliman, turcolog, traducator, poet, nascut la data de 1 martie 1947, la Iași. Valeriu Veliman da numele uneia dintre colecțiile aflate in patrimoniul Muzeului Carții și Exilului Romanesc. Valeriu Veliman a facut parte din a doua generație de turcologi romani,…

O expoziție de marțișoare a fost inaugurata la un muzeu din capitala

17:50, 29.02.2024 - La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturala a fost inaugurata astazi o expoziție de marțișoare cu genericul „Marțișorul – parte din patrimoniul mondial al umanitații”. Solicitat de agenție, directorul instituției, Petru Vicol, a menționat ca in cadrul expoziției au fost prezentate marțișoare…

Donald Trump și-a lansat propria linie de ”teneși” /FOTO! Cat costa o pereche de ”T” aurii, cu detalii de pe steagul american

11:36, 20.02.2024 - Donald Trump nu se ocupa doar de odihna a mii de turiști care poposesc in hotelurile sale ci și de confortul lor pe strada. Dupa parfumul sau, care se comercializeaza cu succes, fostul președinte și-a lansat propria linie de teneși. Incalțari care se fac ușor de remarcat datorita clasicului galben de…

Ziua Naționala a Lecturii in județele Moldovei

10:30, 15.02.2024 - Astazi marcam Ziua Nationala a Lecturii. In toata țara se desfașoara activitati culturale, sociale si educationale prin care se evidentiaza importanta lecturii, in special in formarea copiilor si tinerilor. Elevii ieșeni se vor intalni cu personalitați ale lumii culturale. Prin intermediul evenimentelor…

Icoana cu Sfantul Haralambie din secolul al XIX-lea a intrat in patrimoniul Muzeului de Arta Populara in anul 1988

16:40, 10.02.2024 - Sfantul Haralambie, praznuit de Biserica Ortodoxa in cea de a zecea zi a lunii Faurar, se bucura de o mare pretuire in satul romanesc de altadata. Potrivit Muzeului de Arta Populara din Constanta, el era foarte respectat de tarani fiind protector impotriva ciumei, dar si al altor boli care faceau ravagii…


Ce parere ai despre aceasta stire?