Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nike vinde Umbro la jumătate din preţul la care a achiziţionat-o, în 2008. Câţi bani va pierde producătorul american

Publicat:

Producatorul american de articole sportive Nike a anuntat, miercuri, ca va vinde marca de echipament pentru fotbal Umbro catre , in schimbul a 225 de milioane de dolari, mai putin de jumatate din suma de achizitie, platita in urma cu patru ani, scrie Mediafax.

Nike anuntase din mai ca intentioneaza sa cedeze Umbro si , o marca de imbracaminte si accesorii, pentru a se concentra asupra marcilor Nike, Jordan, Converse si Hurley.

Tranzactia cu ar urma sa se finalizeze pana la sfarsitul acestui an.

Nike…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este producatorul local care vinde cireșe cu doar 2 lei kilogramul. Ce condiție impune acesta

21:01, 23.05.2024 - Un producator local a luat decizia de a-și vinde producția la un preț surprinzator. Astfel, pentru un kilogram de cireșe, romanii pot scoate din buzunar suma de 2 lei. Decizia tanarului producator este o adevarata surpriza avand in vedere ca cele mai mici prețuri de pe piața pornesc de la 30-40 de lei.…

Comisia Europeana vinde cladiri pentru aproape un miliard de euro

08:31, 30.04.2024 - Comisia Europeana a incheiat o tranzacție semnificativa in Belgia, vanzand 23 de cladiri guvernului belgian pentru a fi transformate in locuințe, intreprinderi și magazine, in cadrul unui plan de transformare a cartierului european din Bruxelles. Aceasta inițiativa marcheaza o schimbare majora, avand…

Prețul uriaș cu care se vinde un apartament din București. „Se vinde și strada? In Berlin e mai ieftin!”

08:45, 23.04.2024 - Prețurile proprietaților imobiliare cresc de la o zi la alta in marile orașe, iar Bucureștiul e printre cele mai scumpe. Chiar daca nu a ajuns inca la nivelul Clujului, Capitala e plina de oferte inaccesibile romanilor de rand.

Se vinde cel mai vechi magazin en-gros din Romania. Tranzacția este colosala

20:25, 01.04.2024 - In urma cu 31 de ani, omul de afaceri Gheorghe Iaciu lua decizia de a inființa unul din cele mai mari magazine en-gros din Romania. Astazi, in schimb, asistam la cea mai mare tranzacție pe piața imobiliara, in urma careia se vinde cel mai vechi magazin en-gros din Romania.

Afacerea cu care un roman a dat lovitura. Vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați

14:30, 09.03.2024 - Un roman a dat lovitura in țara noastra cu afacerea pe care o are. Acesta vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați. Prețul unei flori costa 14 lei. Iata despre ce este vorba!

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.

Bloc ridicat in Manaștur pe autorizație de case. Cum se vinde un apartament cu 1200 de euro mp la un etaj care nu exista

11:10, 29.02.2024 - Un apartament din Manaștur a fost scos la vanzare cu prețul de 1200 de euro pe mp, adica jumatate din prețul pieței. Motivul, blocul nu are Carte Funciara nici dupa 15 ani de la construire, nefiind recepționat.Apartamentul de pe strada Hameiului, de 79 de metri patrați se vinde cu 94.000 de euro, lucru…


Ce parere ai despre aceasta stire?