Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicușor Stanciu, „împărat” la Istanbul! Stadiul negocierilor cu Galatasaray

Publicat:

Internaționalul roman a atras atenția formației din capitala Turciei. , un tehnician foarte greu de impresionat, a sesizat evoluțiile foarte consistente avute de mijlocașul de 28 de ani in campionatul din Cehia, dar și in cupele europene. De aceea, antrenorul legendar al formației la care a scris istorie le-a sugerat șefilor sa-i faca o oferta concreta fotbalistului roman.Pentru a afla raspunsul celor de la , dar și șansele de reușita pe care le are transferul lui Nicușor Stanciu la Galatasaray, acceseaza realitateasportiva.net .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Griji pentru Gica Hagi: Sa o lase mai moale!

16:35, 02.05.2024 - Dumitru Dragomir a fost un mare admirator al lui Gica Hagi atata timp cat acesta a fost jucator dar are același sentiment și pentru Gica Hagi antrenorul și patronul. Fostul șef al LPF considera ca Hagi este printre puținii care știu cu adevarat cum sa se implice in viața unei echipe și sa țina lucrurile…

Marius Marin a marcat pentru Pisa, in Serie B

12:36, 27.04.2024 - Internationalul roman Marius Marin a marcat un gol pentru Pisa SC, care a remizat cu US Catanzaro, 2-2, vineri seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 35-a a ligii secunde italiene de fotbal.

Antonio Sefer a adus victoria formatiei Hapoel Beer Sheva in campionatul Israelului

23:35, 15.04.2024 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a invins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 29-a a campionatului Israelului, potrivit Agerpres.Sefer, care a intrat la pauza, a marcat in min. 80, din penalty.

Haos total in fotbalul turc » Planul halucinant al lui Fenerbahce inaintea Supercupei de diseara!

13:15, 07.04.2024 - Fenerbahce, in conflict cu federația turca, vrea sa distruga Supercupa cu Galatasaray. Duminica seara, clubul din Istanbul va trimite pe teren la start doar 9 juniori U19, iar trei dintre ei vor simula accidentari dupa cateva minute, forțand suspendarea definitiva a meciului. Fenerbahce e in razboi…

Oferta de la un gigant turc pentru Denis Draguș » Standard a raspuns imediat

09:50, 05.04.2024 - Denis Draguș (24 de ani) e dorit de Trabzonspor. Turcii le-au facut o oferta pentru roman celor de la Standard Liege, insa belgienii au refuzat. Draguș a fost imprumutat la inceputul sezonului la Gaziantep, iar Standard pare ca a dat lovitura. Internaționalul roman impresioneaza in Turcia, cu 11 goluri…

Fanii lui Galatasaray și-au votat golgheterul la alegerile administrative din Istanbul, in care partidul președintelui Erdogan a fost invins dupa 22 de ani!

14:15, 03.04.2024 - Mauro Icardi (31 de ani), atacantul lui Galatasaray, a fost adaugat pe buletinele de vot pentru alegerile la Primaria orașului Istanbul de suporterii care il idolatrizeaza. Internaționalul argentinian are cifre extraordinare la liderul din Super Lig: 46 de goluri și 19 pase decisive in 65 de partide…

Presa din Turcia anunța ca transferul lui Ianis Hagi a fost rezolvat - Echipa pentru care va juca

15:45, 31.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat de Glasgow Rangers la Alaves, dar fotbalistul roman a prins foarte puține minute in tricoul echipei din LaLiga și presa din Turcia anunța ca acesta va fi transferat in aceasta vara de Galatasaray.

Gica Hagi, anunț despre viitorul lui Ianis: „Anul urmator il vom vedea in cea mai buna forma”

23:50, 19.03.2024 - Ianis Hagi a fost imprumutat de Rangers la inceputul sezonului in LaLiga la Alaves, dar mijlocașul roman nu s-a impus in Spania, marcand doar doua goluri in fazele preliminare ale Cupei Regelui.


Ce parere ai despre aceasta stire?