Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guţă SUFERĂ în TĂCERE! Flori, iubita oficială a AVORTAT

Publicat:

Flori, actuala iubita a lui a facut dezvaluiri șocante in cadrul emisiunii "Un show pacatos", cu privire la decizia sa de a face avort.

Cu lacrimi in ochi, fosta iubita a lui Guța a spus ca ea a suferit foarte mult dupa ce a fost parasita de catre acesta, motiv pentru care a recurs la gestul extrem. Flori i-a mai reproșat manelistului ca nu i-a fost alaturi, ca nu a iubit-o, ca s-a sarutat cu alta in fața ei și ca a parasit-o, potrivit Click!.ro.

Dupa ce Flori si-a spus durerea, Nicolae Guța a recunoscut cu lacrimi in ochi ca pierderea copilului a fost cea mai mare…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Julean știe cum sa-și rasfețe iubita! Cat de bine se ințelege fostul soț al lui Sore cu actuala partenera / PAPARAZZI

22:55, 01.05.2024 - Mircea Julean știe cum sa-și rasfețe iubita! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” celor doi indragostiți și i-au surprins pe aceștia in ipostaze rare și de senzație. Iata cat de bine se ințelege fostul soț al lui Sore cu actuala partenera de viața!

Florarii online: Magie florala la un click distanța

15:11, 02.04.2024 - Visul de a oferi bucurie cu flori proaspete și aranjamente spectaculoase este acum mai aproape ca niciodata. Florariile online au revoluționat modul in care trimitem și primim flori, transformand un gest simplu intr-o experiența magica. Din confortul propriei case, cu doar cateva click-uri, poți alege…

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Prima imagine oficiala cu noua Toyota 4Runner: generație noua dupa 15 ani

10:40, 29.03.2024 - Actuala generație Toyota 4Runner, a cincea la numar, a debutat in 2009. De atunci, modelul de teren, care este vandut in America de Nord, dar și in Europa, a ținut pasul cu vremurile prin intermediul unor facelift-uri. Acum, insa, cea de-a cincea iterație a modelului de teren japonez se apropie de sfarșit.…

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?