Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Botgros, îndeamnă oamenii să se vaccineze împotriva COVID: E unica scăpare ca să ajungem într-o societate normală

Publicat:

Singura cale de a opri pandemia este imunizarea. Susține maestrul , care a indemnat oamenii sa se vaccineze cat mai curand prin intermediul unui clip video realizat de Ministerul Sanatații.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca iși retrage vaccinul impotriva Covid-19 din toate țarile

09:35, 08.05.2024 - Compania farmaceutica AstraZeneca a anuntat marti ca a initiat retragerea la nivel mondial a vaccinului sau anti-COVID-19 din cauza unui "surplus de vaccinuri actualizate disponibile", relateaza Reuters, conform News.ro.

Presedintele Israelului, mesaj la sase luni de razboi: „Vom culege cu bucurie ceea ce semanam cu lacrimi”

12:00, 07.04.2024 - Presedintele Israelului, Isaac Herzog, a transmis sambata, 6 aprilie, un mesaj israelienilor, pentru a marca „jumatate de an de durere si agitatie” de la inceputul razboiului impotriva Hamas in Fasia Gaza, transmite EFE, citata de Agerpres.„Maine (duminica - n.r.), la ora 6:29, marcam sase luni de la…

Rujeola face ravagii in Moldova: Specialiștii indeamna parintii sa-si vaccineze copiii impotriva bolii

13:00, 20.03.2024 - Specialiștii indeamna parinții sa se adreseze la medicul de familie și sa-și vaccineze copiii impotriva rujeolei, in contextul creșterii numarului de cazuri confirmate de boala in Republica Moldova, inclusiv in municipiul Chișinau.

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Pandemia secolului a disparut oficial. Ministerul Sanatații desființeaza testarea Covid

17:20, 28.02.2024 - Ministerul Sanatații a decis anularea subprogramului național prin care se asigura testarea Covid a persoanelor simptomatice, aratand ca circulația SARS-CoV-2 este in scadere și nu mai sunt necesare astfel de masuri. Dispariția testarii inseamna recunoașterea oficiala ca virusul nu mai constituie un…

Japonia pregatește lansarea primului satelit din lemn din lume pentru a lupta impotriva poluarii spațiale

12:00, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume - un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?