Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici bine nu a divorțat, că Nicolae de la ”Mireasă pentru fiul meu” deja a făcut un mare pas în noua relație

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Dupa ce a divorțat de Catalina, Nicolae de la &"Mireasa pentru fiul meu&" s-a îndragostit din nou și vrea sa le arate tuturor ca a uitat-o și ca iubește din nou.

Cea care i-a furat inima se numește Diana, iar fostul concurent nu pierde deloc timpul. Nicolae și-a dus iubita la parinți și a vrut ca acest moment sa fie unul cu totul special, așa ca i-a pregatit Dianei un cadou de neuitat.

Aceasta i-a daruit iubitei o brațara, iar tânara a vrut sa le arate tuturor cadoul de la iubitul ei.

Chiar daca nu sunt de mult…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, pas important in relație! Cum sunt susținuți cei doi de doamna Anina: „Suntem mandri” / VIDEO

14:40, 23.02.2024 - Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, au facut un pas important in relație. Cum ii susține doamna Anina in prezent pe cei doi tineri indragostiți. Ce au marturisit cei trei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, au sarbatorit un an de relație. Surpriza pregatita de tanara l-a impresionat placut pe fostul concurent / FOTO

23:31, 17.02.2024 - Hatice și Mihai sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa, sezonul 7. Evoluția lor in casa a fost una care a ajuns la sufletul publicului, astfel ca, in finala competiției de la Antena 1, cei doi au ales sa iși spuna marele "DA!" in fața ofițerului de stare civila. Astazi a fost o zi speciala pentru…

Acces Direct. O vecina intervine in scandalul dintre Catalina și Culița, dupa ce femeia a fost acuzata ca l-a batut pe baiatul lui dintr-o relație anterioara. Tatal l-ar fi gasit vanat / VIDEO

18:30, 09.02.2024 - Culița o acuza pe Catalina ca i-a batut fiul dintr-o relație anterioara. Baiatul, care urmeaza sa implineasca 18 ani, ar fi trait un chin alaturi de mama lui vitrega, pe cand Culița era la o stana din Arad.


Ce parere ai despre aceasta stire?