Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

New York Post avansează ideea că dictatorul Kim Jong Un ar fi murit

Publicat:

Un mesaj pe care aceasta l-a postat pe reteaua de socializare chineza Weibo a fost preluat intens pe retele de socializare, potrivit . Alte publicatii citeaza surse de rang inalt de la Beijing potrivit carora o operatie in vederea montarii unui stent a esuat din cauza ca chirurgului ii tremurau mainile, informatii neconfirmate potrivit NY Post. Revista japoneza scria vineri ca se afla in "stare (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a venit Xi Jinping pe Batranul continent? Raspunsul posibil oferit de un mare roman: „Creierul Europei e cel mai periculos dintre toate”

18:00, 12.05.2024 - Recentul turneu al liderului chinez Xi Jinping in Europa, dar mai cu seama intalnirea de la Paris cu Emmanuel Macron și Ursula von der Leyen, m-a trimis cu gandul la un capitol al romanului „Concert la sfarșit de iarna” al scriitorului albanez Ismail Kadare*. Cartea a aparut in acest an la Editura Humanitas…

Cel mai mare propagandist al lui Kim Jong Un a murit

11:01, 08.05.2024 - Fostul maestru al propagandei din Coreea de Nord, Kim Ki Nam, a murit la varsta de 94 de ani. El a murit din cauza batraneții și a „disfuncției multiple de organe” pentru care a primit tratament din 2022, a spus KCNA, informeaza BBC. 

Reforma Globala: China iși contureaza viziunea pentru secolul XXI

07:50, 25.04.2024 - Intr-o lume a schimbarilor rapide și a competiției globale, China, sub conducerea președintelui Xi Jinping, iși contureaza o viziune puternica pentru viitoarea ordine mondiala. Ideea unei „ordini mondiale alternative”, așa cum a fost imaginata la Beijing, pune in lumina ambițiile Chinei de a remodela…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Doi morti si 26 de raniti dupa o explozie la un restaurant din China

09:30, 13.03.2024 - Doua persoane au murit si 26 au fost ranite dupa o explozie provocata de o scurgere de gaze la un restaurant de pui prajit din China. Explozia a avut loc miercuri, in jurul orei locale 8.00, in localitatea Yanjiao din comitatul Sanhe, situat la aproximativ 80 km de capitala Beijing. 36 de vehicule de…

(VIDEO) Un zbor in China a intarziat patru ore dupa ce un pasager a aruncat monede in motor

06:40, 08.03.2024 - Un zbor in China a fost intarziat cu mai bine de patru ore miercuri, dupa ce un pasager a aruncat monede in motor, potrivit presei de stat chineze. Zborul China Southern Airlines CZ8805 era programat inițial sa decoleze, pe 6 martie, din orașul sudic Sanya catre Beijing in jurul orei 10 a.m.. A decolat…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.


Ce parere ai despre aceasta stire?