Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Netanyahu avertizează! Israelul este pregătit pentru o operaţiune militară pe scară largă în Gaza

Publicat:

a avertizat joi ca Israelul este gata sa efectueze o operatiune militara pe scara larga în Gaza, unde palestinienii au anuntat ca vor protesta sâmbata de-a lungul frontierei, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu declara ca Israelul este pregatit pentru o acțiune puternica in nord, la granița cu Libanul: Vom restabili securitatea nordul

13:56, 05.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat miercuri ca Israelul este pregatit pentru o actiune puternica in nord, cu prilejul unei vizite la granita nordica a tarii, cea cu Libanul, transmite Reuters.

Arabia Saudita avertizeaza Israelul impotriva efectuarii operațiunii la Rafah

00:56, 07.05.2024 - Ministerul de Externe asaudit a cerut comunitații internaționale sa „intervina imediat pentru a opri actele de genocid in desfașurare comise de forțele de ocupație impotriva populației civile fara aparare din teritoriile palestiniene ocupate”.

Hamas a anunțat ca ultimele negocieri pentru un armistițiu in Gaza s-au incheiat. Israelul avertizeaza ca urmeaza o operațiune in Rafah

23:25, 05.05.2024 - Ultima runda de negocieri pentru incetarea focului in Gaza s-a incheiat la Cairo dupa „discutii aprofundate si serioase”, a anuntat duminica gruparea militanta Hamas, reiterand cereri cheie pe care Israelul le-a respins din nou. Ministrul Apararii, Yoav Gallant, a afirmat ca Hamas nu a luat in serios…

Reacție furibunda a Iranului, dupa ce Israelul a lansat un atac la scara larga

06:40, 19.04.2024 - Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, susține ca in cazul in care Israelul va lansa atacuri impotriva facilitaților nucleare ale Iranului, atunci iranienii au pregatite ”rachete foarte avansate”, care vor lovi instalațiile nucleare din Iran.

BREAKING - Israelul a declanșat un atac la scara larga in Iran: a inceput 'Operațiunea Razbunarea'

06:20, 19.04.2024 - Israelul a efectuat o serie de lovituri in interiorul Iranului, a declarat un oficial american pentru CNN, intr-o acțiune care amenința sa arunce in aer Orientul Mijlociu. Atacul Israelului vine ca o razbunare pentru atacurile Iranului din 13-14 aprilie.

SUA reacționeaza dur dupa anunțul lui Netanyahu și avertizeaza: 'O invazie militara masiva la Rafah ar avea un efect extrem de nefast'

08:15, 09.04.2024 - Statele Unite si-au reafirmat luni ferm opozitia fata de orice operatiune majora israeliana la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, in contextul in care premierul Benjamin Netanyahu a declarat ca a stabilit "o data" pentru o astfel de operatiune, relateaza AFP, conform Agerpres.

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Blinken il avertizeaza pe Netanyahu ca o operațiune militara de amploare in Rafah va izola și mai mult Israelul

20:56, 22.03.2024 - O operatiune militara de anvergura in orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, ''risca sa izoleze si mai mult Israelul'', a avertizat vineri secretarul de stat american Anthony Blinken la finalul unei vizite in Israel si al unei discutii ''deschise'' cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit…


Ce parere ai despre aceasta stire?